Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Βασίλης Καρατζάς: «Η Εύβοια θα έπρεπε να έχει ομάδα έστω στη Β΄ Εθνική» (ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ)




Στη σημερινή εκπομπή (22-5-2020) Η ΜΠΑΛΑ ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ που επιμελείται και παρουσιάζει η ομάδα του EviaGoal στον EVRIPOS 90FM, o  Άγγελος Σμπιλίρης και ο Γιώργος Νικολάου  μίλησε ο ποδοσφαιριστής του Αυλωναρίου Βασίλης Καρατζάς.
Ο Βασίλης είναι ένας από τους πρωταγωνιστές εδώ και χρόνια, έχοντας συμμετάσχει ακόμα και σε Α΄και Β΄ Εθνική Κατηγορία και  λέει πώς ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα την δεκαετία του ΄90 από την Ακαδημία του Ταμυναϊκού και ομάδες που έχει παίξει στη συνέχεια (πχ  Καλλιθέα, Εθνικό Αστέρα, Πανσερραϊκό, Νίκη Βόλου κλπ).

Αναφέρεται σε παίκτες που συνάντησε στην πορεία του, σε ταλέντα που η Εύβοια είχε στο παρελθόν αλλά και σήμερα, λέει την άποψή του για το ότι ο νομός μας δεν έχει ομάδα σε μεγάλη κατηγορία και για το τι φταίει, ενώ τονίζει χαρακτηριστικά: «Η Εύβοια θα έπρεπε να έχει ομάδα στη Β΄ Εθνική».

Επίσης ο Βασίλης μιλά ξεχωριστά για τη χρονιά συμμετοχής του σε Καλλιθέα (σύνολο επτάμισι χρόνια σε Α΄και Β΄ Εθνική), αλλά και σε Εθνικό Αστέρα και Νίκη Βόλου και για τις παραστάσεις που αποκόμισε. Δεν ξεχνά να μιλήσει φυσικά και για τους προπονητές του "από όλους κάτι πήρα" τονίζει και μιλά ξεχωριστά για τον Μπάμπη Τεννέ (Καλλιθέα) αλλά και για  Αναστόπουλο και  Σέζαρ (της ΑΕΚ) και ολοκληρώνει με το πώς θα ΄θελε να ολοκληρώσει την ποδοσφαιρική του καριέρα αλλά και με λίγα λόγια για την ομάδα του Αυλωναρίου.


Ακούστε όσα πολύ ενδιαφέροντα είπε ο Βασίλης Καρατζάς στο Γιώργο Νικολάου και Άγγελο Σμπιλίρη.


Επιμέλεια:  Μπεκιάρης Χρήστος