Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Δημήτρης Τσιτίνης: «Χρειαζόμαστε στήριξη για να πάει ο Ελλήσποντος ψηλά. Πρόθεσή μας είναι να συμμετάσχουμε στο Κύπελλο»



Στη σημερινή εκπομπή (12-6-2020)  Η ΜΠΑΛΑ ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ του ΕΥΡΙΠΟΣ 90 που παρουσιάζει το EVIAGOAL, μίλησε ο Πρόεδρος του Ελλήσποντου Νέας Λαμψάκου Δημήτρης Τσιτίνης.

Ο κος Τσιτίνης μιλά για την πορεία της ομάδας του που φέτος τερμάτισε 3η στη μεγάλη κατηγορία του νομού και λέει πως αν και πήρε το κύπελλο «τα πράγματα δεν ήλθαν όπως τα θέλαμε» μιλώντας για την κλήρωση  για την ανάδειξη κυπελλούχου.
Επίσης τονίζει το θέμα ότι στις εξέδρες υπήρχαν φέτος πολλά νέα παιδιά και μιλά για το ότι η ομάδα χρειάζεται στήριξη για να πάει η ομάδα πιο ψηλά, αλλά και για την αξία των Ακαδημιών που πρέπει να ξεκινήσουν.

Στη συνέχεια σχολιάζει το θέμα να αποκτήσει ο Ηρακλής Ψαχνών ΑΦΜ μεγάλης κατηγορίας και την πιθανότητα η ομάδα της Νέας Λαμψάκου να «μεταπηδήσει» στη Γ΄ Εθνική τονίζοντας «αν ήταν διαφορετικές οι συνθήκες θα ήθελα η ομάδα να ανέβει». Επίσης μιλά για τα οικονομικά στις σημερινές συγκυρίες, για την Γεν. Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί αλλά και για το αν θα γίνουν προσθήκες στο ρόστερ, αλλά και την πρόθεσή του να συμμετάσχει η ομάδα στο Κύπελλο Ελλάδος.


Η συζήτηση φτάνει και στην ομάδα της Χαλκίδας και τις περιπέτειές της, λέγοντας "πρέπει όλοι να είμαστε δίπλα στη Χαλκίδα". Ακολούθως μιλά για το σημερινό ποδόσφαιρο λέγοντας χαρακτηριστικά "η Εύβοια πρέπει να έχει ομάδα σε μεγάλη κατηγορία".

Ακούστε όσα ενδιαφέροντα είπε ο Δημήτρης Τσιτίνης στους Γιώργο Νικολάου και Άγγελο Σμπιλίρη.

Επιμέλεια: Μπεκιάρης Χρήστος