Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Γιώργος Λάμπρου: «Με τον κο Μορίδη δεν μιλάγαμε την ίδια γλώσσα» (ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ)


Στη σημερινή εκπομπή (22-6-2020) Η ΜΠΑΛΑ ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ του ΕΥΡΙΠΟΣ 90 που παρουσιάζει η ομάδα του EviaGoal, μίλησε ζωντανά από το studio ο προπονητής Γιώργος Λάμπρου 

O Γιώργος Λάμπρου ξεκίνησε από την Αναγέννηση Μαντουδίου με πολλές παραστάσεις σαν ποδοσφαιριστής αλλά κυρίως σαν προπονητής και μιλά για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΚΕΡΑΥΝΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ.

Στη συνέχεια ο κος Λάμπρου μιλά γιατί αποχώρησε από τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ επί Φοίβου Μορίδη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Με τον κο Μορίδη δεν μιλάγαμε την ίδια γλώσσα». Επίσης μιλά για τον Αντώνη Βουρδάνο, για την Αρτάκη και τον Ταμυναϊκό.


Η μεγαλύτερη πρόταση από ομάδα που δούλεψε, λέει ο κος Λάμπρου, ήταν με τον Ηρακλή Ψαχνών ενώ του έγινε πρόταση και από τον Βύζα Μεγάρων. Στη συνέχεια μιλά για τη συνεργασία που είχε με την ομάδα του Ηρακλή και τον κο Στούπα αλλά και για τη διακοπή αυτής της συνεργασίας. Ακολουθεί ή άποψή του και για την ομάδα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και την απαξίωση του ποδοσφαίρου, λέγοντας και "τί πρέπει να γίνει" για να προχωρήσει η ομάδα.
Ο κος Λάμπρου δεν ξεχνά να μιλήσει γενικά για το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο και τους νέους ποδοσφαιριστές, αλλά και για το ξεκίνημά του απο την ομάδα της Αναγένννησης Μαντουδίου λέγοντας επίσης πως "η ομάδα ζεί μια περίοδο ποδοσφαιρικής παρακμής", ενώ δεσμεύεται να κάνει μουσική εκπομπή με τον Γιώργο Νικολάου !

Ακούστε τι είπε ο κος Λάμπρου στους Γιώργο Νικολάου και Άγγελο Σμπιλίρη.

Επιμέλεια: Μπεκιάρης Χρήστος