Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΑΟ Ν.Αρτάκης: Ξεκίνημα με φιλοδοξία και υψηλούς στόχους


Επίσημη πρώτη για την νέα αγωνιστική περίοδο είχαμε για τον ΑΟ Ν.Αρτάκης την Δευτέρα 3 Αυγούστου στο "Νίκος Κίλιμπας".

Σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου με επικεφαλής τον πρόεδρο Γιάννη Βαγιάννη, όπως και το τεχνικό επιτελείο με τον Μίλτο Γκόφα και τους συνεργάτες του στους οποίους προστέθηκε και ο προπονητής τερματοφυλάκων Νίκος Μητακίδης.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Γιάννης Βαγιάννης στην ομιλία του καλωσόρισε τους ποδοσφαιριστές στους οποίους ευχήθηκε καλή χρονιά λέγοντας ότι η ομάδα έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις στο νέο πρωτάθλημα ζητώντας τους συνέπεια.

Ο προπονητής Μίλτος Γκόφας ζήτησε πολύ δουλειά λέγοντας ότι η διοίκηση έχει κάνει πάρα πολλά για την ομάδα  βάση των συνθηκών που επικρατούν λόγω του κορωνοϊου και ότι τον προβληματίζει η πεντάμηνη αποχή.

Από το περσινό ρόστερ παρέμειναν oi:  Βασίλης Μαυρόπουλος, Χρήστος Ναβροζίδης, Κώστας Καραμπάς, Βαγγέλης Παπαδάκης, Βασίλης Μπελίτσος, Ανδρέας Ντάμπος, Δημήτρης Χατζηστάμου, Νίκος Λειβαδίτης, Βαγγέλης Πατερίτσας, Ευθύμιος Ζαχαρόπουλος, Γιάννης Κουτρόπουλος, Γιώργος Μακρής, και Κώστας Τσίγκας.

Οι μεταγραφές είναι οι: Θανάσης Λέκκας, Μανώλης Μανωλικίδης, Χρήστος Ζουρμπουλής, Χρήστος Κατσούκης, Δημήτρης Στασινόπουλος, Ηλίας Δήμου, Παναγιώτης Σκριβάνος, Νίκος Ζαχαριάς, Θανάσης Τσατσαρώνης. Από τη πρώτη προπόνηση απουσίαζε δικαιολογημένα ο νεοαποκτηθείς επιθετικός Λεωνίδας Μεγάλος.

Επίσης διοίκηση και τεχνική ηγεσία συμφώνησαν ότι η ομάδα θα προχωρήσει σε 1-2 ακόμα μεταγραφές.










Ρεπορταζ: Γιώργος Νικολάου