Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Μίλησε... η έδρα και η ευστοχία, Σκύρος - Μαρμάρι 3-0


 
Μεγάλη νίκη για την Σκύρο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β' κατηγορίας καθώς επικράτησε του Μαρμαρίου με σκορ 3-0 και ξεκίνησε δυναμικά την σεζόν.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο Β' ημίχρονο και ταυτόχρονα πιο εύστοχοι από τους αντιπάλους τους που είχαν τις δικές τους καλές στιγμές τις οποίες δεν αξιοποίησαν.

Το σκορ άνοιξε για την Σκύρο στο 22' ο Καραμπίνης κάνοντας το 1-0 , στο 53' ο Λύκος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του 2-0 και στο 79' ο Τσελεπής με ωραία ενέργεια και σουτ έκανε το τελικό 3-0.

Δοκάρι είχαν οι νικητές με τον Παλάσκα στο 85', ενώ μοιραίος ήταν για τους φιλοξενούμενους ο Μπαλογιάννης που τουλάχιστον σε δύο περιπτώσεις δεν μπόρεσε να σκοράρει σε τετ α τετ.


Διαιτησία: Τουλούμης, Νέγρης - Πασχώνης


Σκύρος: Γιαλός, Χιώτης, Κουτσοκέρας, Φτούλης (53′ Τράκος λ.τ.), Μανωλάκης Γ, Ξανθούλης, Μανωλάκης Γτ Ε, Καραμπίνης (82′ Στεφάνου), Λύκος (65′ Παλάσκας), Τσελεπής, Λιακόπουλος (65′ Τσιούτσιος).

Μαρμάρι: Γκίκας, Χαραγκιώνης, Κουζάλ, Σίδερης (82′ Μανώλης), Κέκης, Ποδαράς Δ, Ποδαράς Π, Διακάκης, Σακελλαρίου, Χελιώτης, Μπαλογιάννης.