Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Κύπελλο Εύβοιας: Ιστιαία – Προκόπι 3-2 (2-2 κανονική διάρκεια)



Στην παράταση η ομάδα της Ένωσης Ιστιαίας επικράτησε της Δόξας Προκοπίου με 3 – 2, με την κανονική διάρκεια να ολοκληρώνεται 2 – 2.
Με χατ – τρικ του Ηλία Στεργίου και δύο τέρματα του Βαλάντη Αλεξίου (που σήμερα ήταν η αιχμή του δόρατος για τη Δόξα) διαμορφώθηκε το αποτέλεσμα, με την Δόξα Προκοπίου να είναι ανώτερη στο πρώτο μέρος του αγώνα όπου και οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο με προβάδισμα της Δόξας.

Στο δεύτερο μέρος η Ιστιαία άλλαξε πρόσωπο, είχε τον πρώτο λόγο σε  όλη τη διάρκειά του και κατάφερε να κάνει την ανατροπή (2-1) με τη Δόξα να φέρνει τον αγώνα στα ίσια και να πηγαίνουν σε παράταση, όπου ο Ηλίας Στεγίου για μία ακόμα φορά έδωσε τη λύτρωση  (έχοντας και δοκάρι στο 99΄)  και έστειλε την ομάδα της Ιστιαίας στην επόμενη φάση του Κυπέλλου «Πανταζής Απόστολος».


 Tα  γκολ

 
45΄ Μετά από γρήγορη  επίθεση με συνδυασμό από τους Τριάντη και Νίκο Περήφανο, η μπάλα φτάνει στον Βαλάντη Αλεξίου που από κοντά δίνει προβάδισμα για τους φιλοξενούμενους, 0-1.


46΄ Με το καλημέρα του δεύτερου μέρους ο Γιώργος Πετής από τα δεξιά πλασάρει στον Ηλία Στεργίου που δεν δυσκολεύεται να πλασάρεις στο τέρμα του Ανδρέου, φέροντας το παιχνίδι στα ίσια, 1-1.


69΄ Μετά την εκτέλεση πλάγιου από τον Αντώνη Γοργομάτη η μπάλα στον Ηλία Στεργίου που μπαίνει στην περιοχή  και γράφει το 2 – 1, κάνοντας την ανατροπή.


82΄ Έξυπνα  ο αρχηγός της Δόξας Θανάσης Μορφούλης μπαίνει και πλασάρει στον Βαλάντη Αλεξίου που από το  όριο της μεγάλης περιοχής σουτάρει και φέρνει τον αγώνα στα  ίσια, βάζοντας και πάλι τη Δόξα στο παιχνίδι, 2-2 και στέλνοντας τις ομάδας στην παράταση.


112΄ (90΄ + 22΄)  Ο Γιάννης Ντέντης δίνει με βαθειά σέντρα την μπάλα στον Ηλία Στεργίου που από κοντά δίνει τη λύτρωση στη Ιστιαία, γράφοντας το 3-2 και στέλνοντας την ομάδα του στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Εύβοιας.

ΣΣ: Θα υπάρξει πλούσιο φωτορεπορτάζ την ερχόμενη εβδομάδα

Δείτε  το γκολ της νίκης απο τον Ηλιά Στεργίου



 


 Ένωση Απολλωνίου - ΑΟ Ιστιαίας (Τσελίκας - Ζουπανιώτης)

 Καρατσόλιας (18′ Μουρίδης λ.τ.), Ντέντης, Παπασταμούλος, Καλιβάτσι, Γλύκος, Πετής, Α. Γοργομάτης, Γαβριήλ (114′ Γιαντσής), Ψύλλος (46′ Χονδρός), Η. Στεργίου, Κ. Δημουλάκης (46′ Πανταζής),
 


Δόξα Προκοπίου (Γιώργος Κουτσουφλάκης) 

Α.Γ. Ανδρέου, Ιωάννου (75′ Κανελλόπουλος), Γ. Περήφανος (75′ Καρατζάς), Π. Γερογιάννης, Α. Ανδρέου (50′ Σταμούλος), Ν. Περήφανος (80′ Γιαννακάρας), Τριάντης (110′ Μούντριζας), Σοφούλης (75′ Δ. Γερογιάννης), Σοφρώνης, Αλεξίου, Μορφούλης.

 

Διαιτητές: Βελέντζας (Παυλάτος - Δούκας)