Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Με το δεξί το Καλοχώρι/Παντείχι, πρεμιέρα 4-1 μέσα στις Γούβες


Πρεμιέρα σήμερα στη Βόρεια Εύβοια για την Α΄ Κατηγορία και ο Ευβοϊκός Γουβών «λύγισε» κάτω από την πίεση του Καλοχωρίου / Παντειχίου με τελικό αποτέλεσμα 1-4.
Και για τις δύο ομάδες ήταν και πρεμιέρα στην μεγάλη κατηγορία του νομού, αφού και οι δύο ανέβηκαν σε αυτή από την Β΄ και έδειξαν και οι δύο ότι ήθελαν το αποτέλεσμα από αρχής. Οι Γούβες μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, κατάφεραν να προηγηθούν με εκπληκτικό γκολ του Δ. Σελίμη, αλλά στο δεύτερο μέρος έδειξαν σημεία κούρασης και προβλήματα στο κέντρο, με αποτέλεσμα να μην αντέξουν στις συνεχείς επιθέσεις των φιλοξενούμενων και δεχτούν τέσσερα γκολ.
Με το δεξί λοιπόν το ξεκίνημα των φιλοξενούμενων που έπαιξαν καλύτερα και είχαν στην κατοχή τους την μπάλα για μεγαλύτερο χρόνο από τις Γούβες, ειδικά στο δεύτερο μέρος.
Πρωταγωνιστής της ημέρα ήταν ο Αποστόλου, ο οποίος πέτυχε τα δύο πρώτα τέρματα και «έστρωσε» το τρίτο, ενώ ήταν πανταχού παρών και πάντα επικίνδυνος.Φάσεις και γκολ

 4΄ Στην πρώτη επίθεση των φιλοξενούμενων, ο Ζαχαριάδης βρέθηκε τετ α τετ με τον Αλεξίου, ο οποίος τον νίκησε.
14΄ Δυνατό σουτ του Θεοδώση Καραμπά βγήκε λίγο έξω από το κάθετο του Αλεξίου.
32΄ Ο Βασιλείου με απευθείας φάλουλ στέλνει την μπάλα στο πλεχτό πάνω από το οριζόντιο.
35΄ και πάλι φάουλ του Βασιλείου διώχνει με εκπληκτική εκτίναξη ο Μίχος  πάνω από το οριζόντιο.
41΄ Φάουλ του Αποστόλου βρίσκει σε σώματα αμυνομένων και βγαίνει πάνω από το οριζόντιο.
50΄ Δυνατό σουτ του Αποστόλου διώχνει σε κόρνερ ο Αλεξίου.
53΄ Ο Γαβριήλ βρίσκεται τετ α τετ με τον Μίχο που αποκρούει σε κόρνερ.
54΄ Με ένα εκπληκτικό δυνατό σουτ ο Δημήτρης Σελίμης ανοίγει το σκορ για τις Γούβες, 1-0.

58΄ Δεν κράτησε πολύ η χαρά για τους γηπεδούχους και ο Αποστόλου με προσωπική προσπάθεια τριπλάρει δύο τρεις αντιπάλους και από μακριά με δυνατό ευθύβολο σουτ φέρνει τον αγώνα στα ίσια, 1-1.
65΄ Με απ ευθείας εκτέλεση φάουλ ο Αποστόλου διπλασιάζει τα τέρματά του αλλά βάζει μπροστά την ομάδα του κάνοντας την ανατροπή, 1-2.
73΄ Ο Αποστόλου κλέβει την μπάλα από την άμυνα των Γουβών  με το στήθος και πλασάρει στον Ζαχαριάδη που δεν δυσκολεύεται από κοντά να ισχυροποιήσει την ανατροπή, 1-3.
92΄ Ο Καραμπάς σφραγίζει την μεγάλη νίκη της ομάδας του κάνοντας εύκολα το 1-4.

ΣΣ: Θα υπάρξει μέσα στην εβδομάδα ΠΛΟΥΣΙΟ φωτορεπορτάζΕυβοϊκός Γουβών (Γιώργος Δημητρίου):
Αλεξίου, Στραφιώτης, Βασιλείου (83′ Γιάγκος), Παπανδρέου, Τριανταφύλλου, Δ. Σελίμης (78′ Α. Βαλμάς), Τσώνος, Β. Δημουλάκης, Γαλιατσάτος (73′ Χ. Βαλμάς), Ιωσήφ, Βούλγαρης.


Καλοχώρι/Παντείχι (Κώστας Σταματίου):
Μίχος, Χατζηαντωνάκης (86′ Γκιζάνης), Χασανλάρι, Σταματέρης (61′ Βλάχος), Κονόμι, Σαμαρτζής, Β. Ζαχαριάδης (86′ Χ. Ζιζόλι), Αποστόλου, Μήτρου, Θ. Καραμπάς, Σαμπάνης (67′ Σιγανός).

Διαιτητές: Παπακυριάκος (Δάλλας – Λιαγκάκης)