Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Με το εντυπωσιακό 5-1 το Αυλωνάρι πέρασε μέσα από το Μαρμάρι





Σαν σίφουνας πέρασε το Αυλωνάρι μέσα από το γήπεδο της Καρύστου κερδίζοντας το Μαρμάρι με το ευρύ σκορ 5-1 περνώντας έτσι στην 2η φάση του κυπέλλου Ευβοίας. Μόλις στο δεύτερο λεπτό της αναμέτρησης ο νεοαποκτηθείς Παναγιώτου άνοιξε το σκορ και πριν καλά καλά συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον ίδιο παίκτη να κάνει σουτ και και την μπάλα να κοντράρει τον Νάκα υποχρεώνοντας τον να βάλει αυτογκόλ. Το Μαρμάρι κατάφερε να βγάλει γρήγορα αντίδραση και έτσι μόλις πέντε λεπτά μετά το δεύτερο τέρμα που δέχτηκε, κέρδισε πέναλτι που το μετέτρεψε σε γκολ ο Μπαλογιάννης μειώνοντας σε 1-2 το οποίο παρέμεινε μέχρι το ημίχρονο. Το Αυλωνάρι μπήκε ορεξάτο στο 2ο μέρος και με την συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού κέρδισε πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Μπράχα ο οποίος ήταν αλάνθαστος και νίκησε τον τερματοφύλακα Γκίκα κάνοντας το 1-3. Ο ίδιος παίκτης μάλιστα ήταν αυτός που σκόραρε και τα άλλα δυο τέρματα των φιλοξενούμενων στο 68' και στο 88' πετυχαίνοντας χατ-τρικ και διαμορφώνοντας το τελικό 1-5 χαρίζοντας την πρόκριση της ομάδας του στην επόμενη φάση του κυπέλλου εκεί όπου το Αυλωνάρι θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο του Νηλέα Νεοχωρίου.


ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Κασομούλης, Κελεπούρης-Παππάς.

ΑΟ ΜΑΡΜΑΡΙΟΥ: Γκίκας (82′ Σιδέρης), Χελιώτης, Κουσάς, Καλογερίδης (26′ λ.τ. Βαζιουράκης), Νάκας (46′ Διακάκης), Ποδαράς, Γ. Κασνής, Κολέσι, Παναγιωτίδης, Κατσικάς, Μπαλογιάννης (62′ Κέκης)

ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ (Γιώργος Τζόκας): Κιούσης, Πόγκας (46′ Κρόκος), Μπρεγκανάκου (78′ Ξυράφης), Καρατζάς, Παππάς, Καράπας (76′ Γ. Κούκης), Γλυκός (46′ Μάλλιος), Μαστροκώστας (70′ Ντραγκότι), Μπράχα, Μακρυνικόλας, Γ. Παναγιώτου