Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Πρόκριση "δια πυρός και σιδήρου" για τον Ταμυναϊκό στα Κριεζά

 


Ακόμα μια δύσκολη νίκη - πρόκριση για τον Ταμυναϊκό (μετά την πρόκριση επί του Αμαρυνθιακού στα πέναλτι) αυτή την φορά με αντίπαλο τα νεοφώτιστα στην Β' κατηγορία Κριεζά από τα οποία πέρασε με σκορ 3-2 δια πυρός και σιδήρου καθώς χρειάστηκε να πάει ο αγώνας στην παράταση και μάλιστα να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ μετά το γκολ ποίημα του Βασίλη Τσαλιαγκού στο 92'.

Ο Ταμυναϊκός είχε σε όλο το παιχνίδι την συντριπτική κατοχή της μπάλας αλλά δεν μπορούσε να διασπάσει την καλά οργανωμένη αμυντική γραμμή των γηπεδούχων με αποτέλεσμα να μην φτάνει εύκολα στην τελική προσπάθεια και τις λίγες φορές που έφτασε είχε απέναντι του ένα πολύ καλό τερματοφύλακα και τα δοκάρια.

Τα Κριεζά με σωστή τακτική προσέγγιση του παιχνιδιού κράταγαν στο μεγαλύτερο διάστημα τον Ταμυναϊκό έξω από την  περιοχή τους, προσπαθούσαν να χτυπήσουν στην κόντρα επίθεση και τα κατάφεραν με 100% αποτελεσματικότητα να προηγηθούν 2 φορές και να βάλουν δύσκολα στους φιλοξενούμενους.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν τον αγώνα με δύο καλά σουτ του Λάμπρου στο 4' και του Μάνου Αναστασίου στο 9' που έβγαλε σε κόρνερ ο Καρκαλέτσης.

Στο 19' ο Νικολάου εκμεταλλεύτηκε ωραία κάθετη πάσα από τον χώρο της μεσαίας γραμμής βγήκε στην πλάτη της άμυνας και πλάσαρε εύστοχα τον Ζωντό κάνοντας το 1-0.

Ο Ταμυναϊκός αντέδρασε άμεσα και στο 21' ο Μαστροκώστας με σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 1-1.

Στο 57' ο Βασίλης Αναστασίου σέντραρε και ο Μαστροκώστας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Καρκαλέτση.

Στο 66' οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Ποδαρά αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Στο 85' ο Φωτιάς για τα Κριεζά εκτέλεσε φάουλ από αριστερά και ανάγκασε τον Ζωντό να κάνει την απόκρουση του αγώνα.

Στο 88' ο Πομαρές προσπάθησε να αξιοποιήσει σέντρα αλλά ο Καρκαλέτσης του είπε όχι.

Στο 90' ο νεαρός Φωτιάς του Ταμυναϊκού μετά από εκτέλεση κόρνερ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Καρκαλέτση.

Στο ξεκίνημα της παράτασης 91' είχαμε το γκολ ποίημα του Βασίλη Τσαλιαγκού που θυμήθηκε τον Μάρκο Φαν Μπάστεν και από πολύ πλάγια θέση κεραυνοβόλησε τον Ζωντό κάνοντας το 2-1.

Στο 94' ο Μαστροκώστας χάνει τεράστια ευκαιρία όταν τσίμπησε την μπάλα πάνω από τον Καρκαλέτση αλλά προ της γραμμής του τέρματος απομάκρυναν οι αμυντικοί.

Στο 98' είχαμε την ισοφάριση σε 2-2 με ασύλληπτο σουτ του Λάμπρου από το ημικύκλιο της περιοχής που δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Καρκαλέτση.

Στο 106' από σέντρα του Πιλάτη ο Μαστροκώστας με γυριστή κεφαλιά έκανε το 2-3 και έδωσε την νίκη πρόκριση στην ομάδα του.

Στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας του παιχνιδιού τραυματίστηκε ο Μάνος Αναστασίου (στον αυχένα) ο οποίος αποχώρησε υποβασταζόμενος.

Διαιτησία: Φώτης, Δελχάς - Κελεπούρης


Κριεζά(Γ.Γκογκορώσης):
Καρκαλέτσης, Νόνας, Ανδρέου, Αθανασίου, Μπάνος, Λύκος, Φωτιάς Β, Λυκούρης (61′ Φελερης), Τσαλιαγκός (94′ Πάσχος), Περιβολάρης (115′ Μουρτίκας), Νικολάου (107′ Αθανασίου).


Ταμυναικός(Δ.Αντωνόπουλος): 
Ζωντός, Κιάτος, Πιλάτης, Αναστασίου Ιδ.(90′ λ.τ. Πέππας), Αναστασίου Β, Φωτιάς, Σταμέλος (58′ Ποδαράς), Μεταξάς, Λάμπρου, Μαστροκώστας, Θανάσι (46′ Πομάρες).