Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Στη "Ρώσικη ρουλέτα" η Δροσιά πήρε την πρόκριση από την Μακρυκάπα

 


Στη "ρώσικη ρουλέτα" των πέναλτι πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του κυπέλλου Ευβοίας "Απόστολος Πανταζής" ο ΑΠΚΟ Δροσιάς απέναντι στην Μακρυκάπα στο γήπεδο της Δροσιάς.

Ο αγώνας ήταν αρκετά καλός και οι δύο ομάδες παρουσιάστηκαν πολύ ανταγωνιστικές με αποτέλεσμα να μην έχουμε πολλές φάσεις κοντά στις δύο εστίες.

Στις λιγοστές ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν στο 90'λεπτο η Μακρυκάπα θα μπορούσε να σκοράρει στο 15' όταν σουτ του Καραντάκη έδιωξε ο Σωτηρόπουλος και στο 86' όταν σουτ του Λούρου βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι του τερματοφύλακα της Δροσιάς.

Στην παράταση οι γηπεδούχοι είχαν ένα καλό σουτ του Βαρσαμά λίγο άουτ στο 92' και οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με ευκαιρία του Σίδερη στο 97' ο οποίος δεν μπόρεσε από κοντά να στείλει την μπάλα στα δίχτυα σε παράλληλη πάσα του Χίου.

Ο αγώνας οδηγήθηκε στα πέναλτι όπου οι παίκτες της Δροσιάς ευστόχησαν σε όλα, ενώ για την Μακρυκάπα αστόχησε ο Μπαλαμπάνης που έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

H σειρά εκτέλεσης των πέναλτι:

Βαρσαμάς 1-0

Χίος          1-1

Χ. Ελευθερίου 2-1

Σίδερης        2-2

Κάκιος        3-2

Μπαλαμπάνης 3-2 (δοκάρι)

Σεϊνταράσι    4-2

Γκίκας        4-3

Λουκάς      5-3


ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κασομούλης/Κωνστάντιος-Τσιφλάκος.


ΑΠΚΟ Δροσιάς (Παναγιώτης Ελευθερίου): Σωτηρόπουλος, Τζαφέρος, Σεϊνταράσι, Δουρδουβέλας, Προβής,Κάκιος(110′Παναγιώτου),Λουκάς,Άλκο(46′Πλέρος),Μπρατσιώτης(46′Αλαφάκης,85′Διοκμετζίδης), Βαρσαμάς, Ελευθερίου Χ.


Μακρυκάπα (Βαγγέλης Ζέρβας): Πουρνής Π, Καραντάκης, Μπαλαμπάνης, Γκρινιάρης, Πουρνής Α, Πασάι, Γκίκας, Λούρος, Κουτσαυλής (106′ Χασάνδρας Χ), Σίδερης, Χίος.