Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Κρίμα και άδικο: Ελλήσποντος Νέας Λαμψάκου -Ήφαιστος Βρονταμά 0-1



Στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας ο Ελλήσποντος Νέας Λαμψάκου υποδέχτηκε τον Ήφαιστο Βρονταμα για την πρώτη φάση του κυπέλλου Ελλάδας.

Η ομάδα της Εύβοιας στάθηκε άτυχη από την αρχή του ματς καθώς στο 7ο λεπτό έμεινε με 10 παίχτες λόγω αποβολής του τερματοφύλακα Βασιλείου για παίξιμο με τα χέρια εκτός περιοχής.
Από το φάουλ ο Στυλιανακος του Ηφαίστου άνοιξε το σκορ κάνοντας το 0-1 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ. 

Οι γηπεδούχοι αν και έπαιξαν για 80 λεπτά με παίχτη λιγότερο έδειξαν πιο απειλητικοί και είχαν τον πλήρη έλεγχο του ματς.
Λίγο η τελική προσπάθεια και λίγο ο κακός αγωνιστικός χώρος ελέω της βροχής που έπεσε καταρρακτωδώς δεν επέτρεψαν στον Ελλήσποντο να φτάσει στην ισοφάριση. Για τους γηπεδούχους κανείς δεν υστέρησε και όλοι ήταν καταπληκτικοί άλλα όλοι έμειναν με το παράπονο της καλής εμφάνισης.
Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν νωρίς το γκολ και μετά έπαιξαν για να κρατήσουν την πρόκριση προσπαθώντας να χτυπήσουν στην αντεπίθεση.
Ο Ελλήσποντος τελείωσε το ματς με 9 παίχτες καθώς στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Ντούκα.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ:  Γιώργος Διακομόπουλος

Ελλήσποντος Ν. Λαμψάκου (Κώστας Καλλιμάνης):
Βασιλείου, Ντούκα, Μαρίνος (28′ Κουζουλόγλου), Γεωργίου, Ρουμελιώτης, Αγγελάτος, Νικολάου, Κατσίμπρας, Λάζρι (8′ Λάζρι), Ανέστης, Ντούμας (82′ Καλέντζης).

Ήφαιστος Βρονταμά (Δημήτρης Φαρλέκας):
Απαλοδήμας, Διαμαντάκος (65′ Κιούπι), Α. Φερίζης, Μάντης, Ι. Φερίζης, Λυμπέρης (46′ Τσίκαρης), Κελεμένι (60′ Κουτσοβασίλης), Ρηγόπουλος, Πετρούλιας, Λαμπρινός (79′ Φαρλέκας), Στυλιανάκος