Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Δίκαιη Μοιρασιά, Ελλήσποντος Νέας Λαμψάκου - Απόλλων Ερέτριας 1-1


Στο δημοτικό γήπεδο Νέας Λαμψάκου ο τοπικός Ελλήσποντος υποδέχτηκε τον Απόλλων Ερέτριας. Στο 7’ ο Αγγελάτος με σουτ κεραυνό τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Σακκή. Τέσσερα λεπτά μετά οι φίλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Κανάνι απο αριστερά και καρφωτή κεφάλια του Παριανού που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-1. 

Λίγο πριν τη συμπλήρωση του 20λεπτου και συγκεκριμένα στο 19ο λεπτο ο Ελλήσποντος έφτασε στην ισοφαριση. Ο Γιαλός κέρδισε το φάουλ στη γραμμή της μεγάλης περιοχής. Ο σπεσιαλίστας Ανέστης με αριστοτεχνική εκτέλεση πέρασε τη μπάλα απο το τείχος, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα αφήνοντας άγαλμα το Σακκή κάνοντας έτσι το 1-1. 

Ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα κράτησε το 1-1 στο 25’ οταν έβγαλε δύσκολα το σουτ του Μαρίνου. Έξι λεπτά μετα με νέα διπλή απόκρουση σε σουτ του Ανεστη και του Κουζουλογλου απέτρεψε την ολική ανατροπή των γηπεδούχων. 

Στα εναπομείναντα λεπτα του πρώτου μέρους δεν άλλαξε κάτι και το 1-1 παρέμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή της αναμέτρησης. 

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε εχοντας ενα ξέφρενο ρυθμό. Στο 52’ ο Λαζρι υποχρέωσε το Σακκη σε νέα επέμβαση και στην εξέλιξη της φασης ο Τρεγκαι Φαμπιάν του Απόλλωνα απο θέση φορ απέτυχε να νικήσει το Βασιλειου. Αμεσως μετά ο Γιαλός αποχώρησε λόγω τραυματισμού και τη θέση του πήρε ο Ντούμας για τον Ελλήσποντο. 

Εξι λεπτα μετα ο Κανανι απέτυχε δις να κανει το 1-2 αφου πρωτα η κεφάλια του πέρασε αουτ και αμεσως μετα το σουτ του βρηκε σε ετοιμότητα το Βασιλειου. Στο 60ο λεπτο ο Παριανός άφησε τη θέση του στο Μετσιο. Τέσσερα λεπτα μετα ο Τορα με ωραίο συρτό σουτ έστειλε τη μπάλα στο αριστερο καθετο δοκάρι του Βασιλειου. 

Στο 70ο λεπτο ο Κριστιάν Τριγκάι άφησε τη θέση του στο Κικίδη για τον Απόλλωνα. Πέντε λεπτά ο κ.Καλλιμάνης προχώρησε σε διπλή αλλαγή βγαζοντας απο τον αγωνιστικό χωρο τους Κατσιμπρα και Μαρίνο περνώντας στη θέση τους, τους Λιάσκο και Μάλλιαρη. Στο 84’ ο Χυσκα άφησε τη θέση του στο Μορφούλη για τον Απόλλωνα. Δυο λεπτα μετά ο Λαζρι με απευθειας εκτέλεση φάουλ σημάδεψε τη ρίζα της δεξιάς δοκού του Σακκη.  

Ενα λεπτό πριν το τελος ο Κουζούλογλου έφυγε και πέρασε ο Κοβός στη θέση του. Στα λεπτα των καθυστερήσεων ο Απολλωνας πίεσε και δημιούργησε αρκετες επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά στην εστία του Βασιλείου αλλα οι γηπεδούχοι κράτησαν δύσκολα την ισοπαλία. 

Το τελικό αποτέλεσμα αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση και στους δυο καθώς θα μπορούσαν και οι δυο να φύγουν με το τρίποντο σήμερα απο τον αγωνιστικό χώρο. Είχαν και οι δυο από ενα ημίχρονο οποτε το αποτέλεσμα θεωρείται δίκαιο. Χωρίς προβλήματα κύλησε το ματς και για το διαιτητικό τρίο.

Διαιτησία: Λάμπρου, Πριόνας - Ιωάννου


Ελλήσποντος (Κώστας Καλλιμάνης): Βασιλείου, Γιαλός (52′ Ντούμας), Ρουμελιώτης (75′ Λιάσκος), Κουσερής, Ντούκα, Αγγελάτος, Λάζρι, Κατσίμπρας (75′ Μάλλιαρης), Κουζούλογλου (87′ Κοβός), Ανέστης, Μαρίνος.


Απόλλων Ερέτριας (Δημήτρης Βαλκάνος): Σακκής, Φ. Τρεγκάι, Μ. Καρλατήρας, Σμπιλήρης, Λ. Καρλατήρας, Χιούσκα (85′ Μορφούλης), Κανάνι, Παριανός (62′ Μέτσιο), Κ. Τρεγκάι (70′ Κικίδης), Τόρα, Ρούσσος.




Ρεπορτάζ & Φωτορεπορτάζ  Γιώργος Διακομόπουλος.