Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Τα μοιράστηκαν όλα, Απόλλων Ερέτριας - Λήλας Βασιλικού 1-1


 Σε ένα αρκετά ισορροπημένο παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο της Ερέτριας ο γηπεδούχος Απόλλωνας και ο Λήλας Βασιλικού μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις στο τοπικό ντέρμπι για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Το σκορ άνοιξε ο Λήλας στο 37' όταν με ωραίο πλασέ ο Βαγγέλης Ρουμπής έκανε το 0-1, αλλά ο Απόλλωνας αντέδρασε άμεσα και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο αρχηγός Γιώργος Σμπιλίρης από σέντρα του Τόρα με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τσαβαρή και έκανε το 1-1.

Στο ξεκίνημα του Β' ημιχρόνου μπήκε καλύτερα ο Λήλας που είχε δοκάρι με τον Παναγιώτου στο 60' και ευκαιρία με τον Ευαγγελινό, αλλά στη συνέχεια οι γηπεδούχοι πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων και πίεσαν την άμυνα του Λήλα χωρίς να καταφέρουν να φτάσουν σε ένα γκολ που θα τους έδωνε την νίκη.

Μετά την ισοπαλία μεταξύ τους ο Απόλλων Ερέτριας έφτασε τους 6 βαθμούς και βρίσκεται στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα και ο Λήλας Βασιλικού με τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες στις 5 πρώτες αγωνιστικές έχει 3 βαθμούς και βρίσκεται στην 14η θέση της βαθμολογίας.


Διαιτησία: Ντούρας, Κελεπούρης - Κοντογιαννίδης



Απόλλων Ερέτριας (Δημήτρης Βαλκάνος):
Σακκής, Μέτσιο (54′ Χιούσκα), Μ. Καρλατήρας, Σμπιλίρης, Λ. Καρλατήρας, Κατσαρής (54′ Αντζέλι), Κανάνι, Παριανός (82′ Κικίδης), Κ. Τρεγκάι (83′ Φ. Τρεγκάι), Τόρα, Ρούσσος.




Λήλας Βασιλικού (Τάσος Ταυταρίδης): Τσάβαρης, Ευαγγελινός, Καραλής, Κροκόδειλος (46′ Παναγιώτου), Αγγελάκης (86′ Ζαούρης), Παπίλας, Τζαφέρος (65′ Πεσχύρας), Αλεξίου (65′ Τσούρα), Ρουμπής (90’+1′ Μπενέτος), Αναγνώστου, Κουτσαυλής.