Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σίφουνας οι "Κόκκινοι" Ερμήλιος - Νηλέας Νεοχωρίου 1-4


 Ακόμα μία νίκη για τον Νηλέα Νεοχωρίου αυτή την φορά εκτός έδρας με αντίπαλο τον Ερμήλιο και μάλιστα με ανατροπή του σκορ.

Οι "Κόκκινοι" του Μίλτου Καρατζά παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν νωρίς πίσω στο σκορ είχαν αυτοπεποίθηση και σχέδιο, ισοφάρισαν στη λήξη του ημιχρόνου  και στο Β' μέρος ολοκλήρωσαν την ανατροπή νικώντας με 4-1.

Οι γηπεδούχοι που προηγήθηκαν γρήγορα αλλά δεν κράτησαν το υπέρ τους σκορ στο ημίχρονο αιφνιδιάστηκαν στο ξεκίνημα της επανάληψης όπου δέχτηκαν δύο γκολ και έχασαν και πέναλτι στο 1-3 που εάν ευστοχούσαν θα έμπαιναν ξανά στο παιχνίδι.

Το σκορ άνοιξε για τον Ερμήλιο στο 4' με κεφαλιά ο Βοϊλάκης 1-0.

Ο Νηλέας προειδοποίησε με σουτ του Αποστόλου στο δοκάρι στο ημίωρο και έφτασε στην ισοφάριση 1-1 με πέναλτι του Μαστροκώστα στο τέλος του ημιχρόνου.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά και πέτυχαν δύο γρήγορα γκολ αρχικά με τον Τζόκα στο 50' που έκανε το 1-2 και με τον Φρυγανά στο 55' όταν με κεφαλιά έκανε το 1-3.

Ο Ερμήλιος κέρδισε πέναλτι στο 80' αλλά ο Βοϊλάκης πέταξε την ευκαιρία να μειώσει η ομάδα του στα σκουπίδια.

Το τελικό 1-4 το διαμόρφωσε ο Ρουμελιώτης στο 84'.


Διαιτησία: Χουλιαράς, Γεωργαράς - Καμπούρης


Ερμήλιος (Δημήτρης Ερμήλιος): Δήμος, Φωτιάδης, Τζίδρας, Μπουρνάζος Κ, Πέντσιος, Μπασινάς (76′ Ξεφτεράκης), Μπουρνάζος Γ, Καπατσούλιας, Πετράκης (60′ Φλώρος), Δούκας , Βοϊλάκης (85′ Στουραΐτης).

Νηλέας Νεοχωρίου (Μίλτος Καρατζάς): Κότσαρης Γ,  Κότσαρης Γ τ Απ, Σαμαράς, Τζόκας, Φρυγανάς, Ζωντός Γ, Ρουμελιώτης, Ζωντός Αθ, Καρλής, Μαστροκώστας (60′ Σέγκος), Αποστόλου (60′ Γιαγκίνης).