Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Δυσκολεύτηκε αλλά μίλησε στο τέλος των ημιχρόνων, ΑΟ Χαλκίς - ΑΠΚΟ Δροσιάς 2-0

 


Δύσκολη αλλά ταυτόχρονα πολύτιμη νίκη για τον ΑΟ Χαλκίς που κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Δροσιάς με δύο γκολ στο τέλος των ημιχρόνων και να φύγει με τρεις σημαντικούς βαθμούς από το Δημοτικό Στάδιο της Χαλκίδας.

Οι "Νερατζούρι" έχουν 5Χ5 και συνεχίζουν να βρίσκονται μόνοι πρώτοι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Χαρακτηριστικό του παιχνιδιού οι πολλές αναγκαστικές αλλαγές καθώς και οι δύο ομάδες είχαν από δύο με τους γηπεδούχους να χάνουν Κολιόπουλο στο 15' και Κωνσταντάγκα στο 46' και τους φιλοξενούμενους τον Τουλίτση και τον Αλκο στο 31'.

Στο πρώτο 20λεπτο ο ΑΠΚΟ έχασε δύο καλές ευκαιρίες να πάρει προβάδισμα στο σκορ με τους Τουλίτση στο 14' και Βαρσαμά στο 16' αλλά μετά το εικοσάλεπτο ο ΑΟΧ αντέδρασε και είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Κωνσταντάγκα στο 23' σε πλασέ που έξυσε το κάθετο δοκάρι και με τον Καραχάλιο στο 30 σε σουτ που χτύπησε στην ρίζα της κάθετης δοκού.

Τελικά ο ΑΟΧ άνοιξε το σκορ λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου στο 44' με σκόρερ για ακόμα μια φορά τον Κωνσταντάγκα που με ωραίο σουτ έκανε το 1-0.

Στο 2ο ημίχρονο ο ΑΠΚΟ ανέβασε και άλλο την απόδοση του και έψαξε την ισοφάριση αλλά σε δύο περιπτώσεις ο τερματοφύλακας του ΑΟΧ Αγριόδημος είπε όχι με κορυφαία στιγμή την απόκρουση στο τετ α τετ του Σεινταράσι.

Στο 62' η Δροσιά ζήτησε πέναλτι αλλά ο κος Κασομούλης είχε αντίθετη άποψη.

Τελικά στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Μακρής κέρδισε πέναλτι (το αμφισβήτησαν οι φιλοξενούμενοι) και ο Καραχάλιος που ανέλαβε την εκτέλεση έκανε το τελικό 2-0.

Διαιτησία: Κασομούλης, Μακρής - Αντωνίου Χ


ΑΟ Χαλκίς (Παναγιώτης Τοκπασίδης): Αγριόδημος, Κολιόπουλος (22′ Ρογαλίδης λ.τ.), Καρβελάς, Τζάβρας, Τσούτης, Τόλης (76′ Πάλλης), Παλαιολόγος, Καραχάλιος, Κωνσταντάγκας (46′ Μακρής), Λούκας (72′ Μπαλίου), Χαλιώτης.


ΑΠΚΟ Δροσιάς (Παναγιώτης Ελευθερίου): Σωτηρόπουλος, Τζαφέρος (72′ Φρυγανάς), Σεϊνταράσι, Δουρδουβέλας, Προβής, Κάκιος, Γ. Τουλίτσης (31′ Αλαφάκης), Διοκμετζίδης, Χ. Ελευθερίου, Βαρσαμάς (75′ Μυτάκης), Άλκο (31′ Μπρατσιώτης).