Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Τρίποντο με ανατροπή: Ηρακλής Ψαχνών-Αταλάντη 2-1



Στο δημοτικό στάδιο ο Ηρακλής Ψαχνών για την τρίτη αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ´ Εθνικής υποδέχτηκε την Αταλάντη σε ενα ματς δίχως αύριο και για τους δυο αντιπάλους καθώς ήταν ουραγοί και οι δυο μετά τις δυο πρώτες αγωνιστικές.

Οι γηπεδούχοι είχαν τη κατοχή άλλα στο 18ο λεπτό ο Σακκάς για την Αταλάντη έκανε την παράλληλη μπαλιά άλλα ο Νικολαιδης πρόλαβε τον Τζιβελέκη πάνω στη γραμμή και απομάκρυνε σε κόρνερ. Δυο λεπτά μετα ήταν η σειρά του Σταματάκου να απειλήσει αλλά το σουτ του μπλοκαρίστηκε εύκολα απο τον Ανδρούτσο.

Η Αταλάντη κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 24´ παγώνοντας το στάδιο Ψαχνών. Ο Δήμος πέρασε μια πολύ ωραία κάθετη στο Μαλοσσιοβα Αλεξ. ο όποιος κινήθηκε στην πλάτη της άμυνας του Ηρακλή και με ψύχραιμο πλασέ νίκησε το Σόμογλου κάνοντας το 0-1.
Τέσσερα λεπτά μετά ο Ρεπετσάς έχασε μεγάλη ευκαιρία να φέρει το ματς στα ισα. Ο Ντελέκος εκτέλεσε το φάουλ απο δεξιά ο κεντρικός αμυντικός του Ηρακλή έπιασε τη κεφάλια ψαράκι αλλά ο Ανδρουτσος οριζοντιώθηκε και απομάκρυνε σε κόρνερ.

Τελευταία καλή ενέργεια στο πρώτο μέρος ήταν για τον Ηρακλή ένα συρτό σουτ του Μητρου στο 41´ που έφυγε άουτ.
Το τέλος του ημιχρόνου βρήκε την Αταλάντη να προηγείται και τον Ηρακλή να ψάχνει να βρει τα αποθέματα να ανατρέχει την εις βάρος του κατάσταση.   

Η έναρξη του δεύτερου μέρους βρήκε τον Ηρακλή να έχει την κατοχή αλλά να μη μπορεί να φτάσει με αξιώσεις στα καρέ της Αταλαντης.
Στο 55’ ο Σπανος έδωσε τη θέση του στο Τσουτση για τον Ηρακλή.
Ενα λεπτό μετα ο Χαικαλης με πλασέ στη κίνηση σε μια αντεπίθεση απο αριστερά απέτυχε να κάνει το 0-2.
Με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού ο κ.Μεθενίτης προχώρησε σε διπλή αλλαγή αντικαθιστώντας τους Μητρου και Νικολαιδη με τους Σκριβανο και Χατζηαντωνιου.

Δέκα λεπτά μετά ο Ντελέκος με σουτ προσπάθησε να ισοφαρίσει άλλα η μπάλα βρήκε κάπου και έφυγε λιγο εξω απο το δοκάρι του Ανδρουτσου σε κορνερ.
Απο την εκτέλεση του κορνερ του Σκριβάνου ο Βεζυρτζόγλου πηρε τη κεφάλια και την έστειλε στο αριστερό παράθυρο της εστίας της Αταλάντης φέρνοντας το ματς στα ισα.

Η ισοφάριση έδωσε φτερά στα πόδια των παιχτών του Ηρακλή που πίεσαν για να φτάσουν στην ανατροπή αλλά ταυτόχρονα άφηναν και πολλούς κενούς χώρους στους φιλοξενούμενους για τις ιδιαίτερα επικίνδυνες αντεπιθέσεις τους.   
Στο 75ο λεπτό ο Μαλισσιοβας Αλεξ. έκανε τη κεφάλια μέσα στη περιοχή άλλα η μπάλα έφυγε λιγο αουτ ενω τρια λεπτά μετα ήταν η σειρά του Μαλισσιοβα Κώστα να πετυχει το 1-2 αλλά το πλασέ του βρήκε το αριστερό κάθετο δοκάρι του Σόμογλου.
Η συγκεκριμένη φάση μάλιστα έφερε και θύελλα διαμαρτυριών απο τους φιλοξενούμενους καθώς ζήτησαν πέναλτι στην αρχη της φάσης.

Ένα λεπτό μετά και συγκεκριμένα στο 79’ απο εκτέλεση κόρνερ του Σκριβάνου απο αριστερά ο Τσολάκος δέχτηκε το αντικανονικό μαρκάρισμα του Μαλισσιοβα Κ. μεσα στη μεγάλη περιοχή και ο κ.Ευθυμιου που ήταν πολύ κοντά υπέδειξε την εσχάτη των ποινών.
Ο Βεζυρτζόγλου ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι και με ψυχραιμία νίκησε για δεύτερη φορά τον Ανδρούτσο κάνοντας δυο τα τέρματα τόσο τα δικά του όσο και τη ομάδας του σημειώνοντας το 2-1.

Στα εναπομείναντα λεπτά ο Ηρακλής κατάφερε να κρατήσει σχετικά εύκολα το υπερ του προβάδισμα.
Στο 83’ οι Σταματακος και Ρεπετσάς έδωσαν τη θέση τους στους Μπατζελή και Ντιαλό ενω δυο λεπτά μετά η Αταλάντη έκανε τη μοναδική της αλλαγή στο ματς αφού στη θέση του Νταλταρη πέρασε ο Φλέσσας.

Το τριπλό λάκτισμα του κ. Ευθυμιου βρήκε τον Ηρακλή να πανηγυρίζει την πρώτη του φετινή νικη και μάλιστα με ανατροπή που θα του δώσει και την ψυχολογία για τη συνέχεια και την ομάδα της Αταλάντης να παραμένει στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.


Σε γενικές γραμμές ο Ηρακλής μπορεί να μην έπαιξε όπως τον εχουμε συνηθίσει άλλα βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να γυρίσει την εις βάρος του κατάσταση και να φτάσει στην ανατροπή απέναντι σε μια δύσκολη ομάδα που είχε προηγηθεί στο ματς.


ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Γιώργος Διακομόπουλος



Ηρακλής Ψαχνών (Θανάσης Μεθενίτης): Σόμογλου, Ζουλιώτης, Νικολαΐδης (55′ Χατζηαντωνίου), Τσολάκος, Ρεπετσάς (80′ Νταλό), Σπανός, Σταματάκος (80′ Μπατζέλης), Ντελέκος, Βεζιρτζόγλου, Τόσκας, Μήτρου (55′ Σκριβάνος)


Αταλάντη (Μάκης Ζαχαρόπουλος): Ανδρούτσος, Καρακούτσης, Σακκάς, Τριανταφυλλόπουλος, Πάππος, Ντάλταρης (84′ Φλέσσας), Α. Μαλισσόβας, Κ. Μαλισσόβας, Τζιβελέκης, Δήμος, Χαϊκάλης.


Διαιτητές:  Ευθυμιου (Καραγιώργος – Ίσσα)