Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Καλύτερος ο Ταμυναϊκός 3-0 τον Λήλα


Καλύτερος ο Ταμυναϊκός στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού επικράτησε του Λήλα Βασιλικού με σκορ 3-0 και άφησε υποσχέσεις  για την συνέχεια με την καλή του εμφάνιση.

Από την άλλη ο Λήλας κρατούσε το μηδέν για 53' λεπτα ,προσπάθησε να αντιδράσει τόσο στο 1-0 όσο και στο 2-0 δεν τα κατάφερε να σκοράρει και τελικά δεν πήρε τίποτα από την αναμέτρηση.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στον αγώνα  και είχαν τρεις ευκαιρίες στα πρώτα 13 λεπτά, ο Λήλας προοδευτικά ανέβασε την απόδοση του και προσπάθησε να ισορροπήσει το παιχνίδι αλλά σε γενικές γραμμές ο Ταμυναϊκός ήταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο.

Στο Β' ημίχρονο ο Μαστροκώστας ξεκλείδωσε την άμυνα των φιλοξενούμενων με κεφαλιά στο 53' και στη συνέχεια είδαμε ωραίο παιχνίδι και από τις δύο ομάδες με τον Λήλα να προσπαθεί να ξαναμπεί στο παιχνίδι και τον Ταμυναϊκό τελικά να το τελειώνει αρχικά με το  2-0 και στη συνέχεια με το τελικό 3-0.

Γκολ και φάσεις:

Στο 7' μακρινό σουτ του Μάνου Αναστασίου έδιωξε σε κόρνερ ο Πρίνος, ενώ την ίδια τύχη είχε σουτ του Λάμπρου στο 11' με τον τερματοφύλακα του Λήλα να διώχνει εντυπωσιακά.

Στο 13' ο Μεταξάς από πολύ καλή θέση έχασε μεγάλη ευκαιρία για γκολ και εννέα λεπτά αργότερα στο 22' ο Λήλας έχασε την πρώτη του ευκαιρία με τον Ρουμπή που βρέθηκε σε καλή θέση αλλά η κεφαλιά του ήταν πολύ άστοχη.

Στο 31' ο Μαστροκώστα από εκτέλεση φάουλ δέχτηκε πάσα του Μώρου σούταρε δυνατά αλλά πάλι ο Πρίνος (ήταν από τους κορυφαίους του Λήλα) απέκρουσε.

Στο 47' ο Αναγνώστου έπιασε γυριστό σουτ που έφυγε λίγο άουτ και στο 50' σε σουτ του Μεταξά πάλι ο Πρίνος είπε όχι.

Στο 53' από σέντρα του Βασίλη Αναστασίου ο Μαστροκώστας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.

Στο 57' ο Λήλας είχε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει όταν κεφαλιά του Αναγνώστου απέκρουσε ενστικτωδώς ο Ζωντός και στην συνέχεια βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 65' ο Μώρος εκμεταλλεύτηκε λάθος του Παπίλα έκλεψε την μπάλα μπήκε στην περιοχή πέρασε και τον Πρίνο και έκανε το 2-0.

Στο 72' ο Λάμπρου με διπλή προσπάθεια και σουτ από καλή θέση στέλνει την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Πρίνου.

Στο 75' μετά από προσωρινό διώξιμο του Ζωντού ο Ρουμπής  πιάνει κεφαλιά η μπάλα κατευθύνεται στην εστία του Ταμυναϊκού αλλά ο Μαστροκώστας την απομάκρυνε λίγο πριν περάσει την γραμμή του τέρματος και γλίτωσε την ομάδα του από σίγουρο γκολ.

Στο 76 ο Θανάσι χάνει καλή ευκαιρία για τον Ταμυναϊκό και στο 77' απαντά ο Κροκόδειλος με ωραίο σουτ που πέρασε ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια.

Στο 79' ο Πιλάτης πήγε με ωραίο σουτ  να βάλει γκολ από δύσκολη γωνία αλλά η μπάλα περασε λίγο έξω.

Στο 90' ο Σταμέλος πιάνει κεφαλιά εξ επαφής ο Πρίνος απέκρουσε προσωρινά και ο Θανάσι με πλασέ από κοντά έκανε το τελικό 3-0.

Στις καθυστερήσεις οι γηπεδούχοι είχαν ακόμα μια ευκαιρία με τον νεαρό Μακρή.

* Στο παιχνίδι κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη των Κώστα Καλαμιώτη και Νίκου Μέξη που έφυγαν πρόσφατα από κοντά μας.


Διαιτησία: Βελέντζας, Ιωάννου - Παππάς


Ταμυναϊκός (Δημήτρης Αντωνόπουλος):
Ζωντός, Αναστασίου Β, Πιλάτης, Αναστασίου Ι, Φωτιάς, Μεταξάς(89' Πομαρές), Μώρος(77' Μακρής), Κούτρας, Λάμπρου(77' Θανάσι) , Μαστροκώστας(89' Σκανδάλης), Μανδράκας(59' Σταμέλος). 



Λήλας Βασιλικού (Τάσος Ταυταρίδης): Πρίνος, Ευαγγελινός(59' Κικίδης), Καραλής, Βάθης(54' Αγγελάκης), Κουτσαυλής, Τζαφέρος(76' Πεσχύρας), Παπίλας, Αλεξίου, Κροκόδειλος, Ρουμπής, Αναγνώστου.