Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Με ξέσπασμα στην επανάληψη Ταμυναϊκός - Αιδηψός 3-0


Με ξέσπασμα στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Ταμυναϊκός επικράτησε με 3-0 της Αιδηψού στο Τσαρπάλειο γήπεδο Αλιβερίου και συνεχίζει στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα αλλά το καλύτερο τους διάστημα ήταν από το 46 έως το 67 όπου πέτυχαν δύο γκολ, είχαν δοκάρι και τρεις καλές ευκαιρίες για γκολ φτάνοντας σε μια δίκαια νίκη.

Οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν καλά στο Α' ημίχρονο, βρέθηκαν πίσω στο σκορ από στημένη φάση που προήλθε από μια τεχνική ποινή στο 20', αντέδρασαν με δύο ευκαιρίες στο 24' και στο 26', αλλά στο Β' ημίχρονο δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν τον ρυθμό του Ταμυναϊκού και δεν πήραν τίποτα από το σημερινό παιχνίδι.

Γκολ και φάσεις:

Στο 6' σουτ του Φώτου μέσα από την περιοχή η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Ζωντού.

Στο 11' σουτ του Σταμέλου για τον Ταμυναϊκό πέρασε άουτ.

Στο 13' απευθείας φάουλ του Μαστροκώστα λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Μπιμπάι.

Στο 17' ωραία προσπάθεια και σουτ του Μεταξά κατέληξε άουτ.

Στο 20' η διαιτητής της συνάντησης έδωσε τεχνική ποινή στον Τίτο Μπιμπάι έξω από την περιοχή της ομάδας του στην εκτέλεση ο Σταμέλος πάσαρε στον Μαστροκώστα και αυτός με δυνατό συρτό σουτ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Μπιμπάι κάνοντας το 1-0.

Στο 24' ο Μπιμπάι έκανε ωραία ενέργεια και σουτ που απέκρουσε εντυπωσιακά ο Ζωντός.

Στο 26' ωραίο σε εκτέλεση φάουλ του Γάσπαρη απέκρουσε στην αριστερή του γωνία ο Ζωντός.

Στο 37' ο Μώρος έκανε ωραία ενέργεια και σουτ που απέκρουσε ο Μπιμπάι.

Στο 42' σουτ του Μαρκεγκάι έφυγε λίγο άουτ.

Στο 52' ο Μώρος από πάσα του Μαστροκώστα έφυγε στην κόντρα επίθεση βρέθηκε απέναντι από τον Μπιμπάι το πλάσαρε εύστοχα και έκανε το 2-0.

Στο 53' ο Μεταξάς από κοντά έστειλε την μπάλα άουτ, αλλά στο 54' ο ίδιος παίκτης από σέντρα του Μαστροκώστα με κεφαλιά έκανε το 3-0.

Στο 62' ο Ταμυναϊκός είχε δοκάρι με τον Βασίλη Αναστασίου.

Στο 65' και στο 67' ο Μώρος είχε δύο καλά σουτ αλλά ο Μπιμπάι είπε όχι και στις δύο περιπτώσεις.

Στο υπόλοιπο διάστημα του αγώνα ο ρυθμός έπεσε , οι προπονητές προχώρησαν σε αρκετές αλλαγές και δεν υπήρχαν οι μεγάλες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.

* Στο Τσαρπάλειο βρέθηκαν και παρακολούθησαν την αναμέτρηση ο υπεύθυνος αθλητισμού της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας  Κωνσταντίνος Γαλάνης και ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Κύμης - Αλιβερίου Ιωάννης Πιλάτης  που συζήτησαν με τους ανθρώπους του Ταμυναϊκού θέματα του γηπέδου.


Διαιτησία: Κούκουρα, Σέρρας - Αντωνίου



Ταμυναϊκός (Δημ. Αντωνόπουλος):
Ζωντός, Αναστασίου Β (62' Φωτόπουλος), Πιλάτης, Αναστασίου Ι(76' Πέππας), Φωτιάς (46' Βελαέτης), Μεταξάς (62' Πομαρές), Μώρος, Κούτρας, Σταμέλος (46' Ποδαράς), Μαστροκώστας, Μανδράκας.



Αιδηψός (Θαν. Αναγνώστου): Μπιμπάι Μ, Φώτου(68' Πρέντι), Βασιλείου Ι (40' Μαρκεγκάϊ), Γιουκάι Γ, Γιουκάι Α(68' Καρμάι), Σαμπάι(68' Μανδέλος), Σαββόπουλος(52' Αναγνώστου), Βασιλείου Χρ, Μακρής, Μπιμπάι, Γάσπαρης.