Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Στο τέλος μίλησε ο αρχηγός, Κριεζά - Ευβοϊκός Αγ.Νικολάου 3-2

 


Σε ένα παιχνίδι που στην μεγαλύτερη του διάρκεια πήγε στην δύναμη και τις προσωπικές μονομαχίες ο ΑΟ Κριεζών που αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο από το 35' αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 55' με 1-2 κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι και να πάρει μια πολύ σημαντική νίκη με 3-2 πανηγυρίζοντας εις διπλούν (την νίκη και λίγα λεπτά αργότερα την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος).

Το Α' ημίχρονο δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας μιας και κυριάρχησαν τα πολλά φάουλ που απέτρεπαν το παιχνίδι να βρει ρυθμό, αλλά σε αυτό το διάστημα μπήκαν δύο πανέμορφα γκολ, το εκπληκτικό σε εκτέλεση φάουλ του Μπαρίτα και το ωραίο γυριστό σουτ του Τσαλιαγκού, στο ίδιο διάστημα είχαμε την κόκκινη κάρτα στο Λυκούρη των γηπεδούχων.

Στο Β' ημίχρονο παίχτηκε καλύτερο ποδόσφαιρο και ο αγώνας είχε καλύτερο σασπένς μιας και ο Ευβοϊκός προηγήθηκε με τον Παρίση αλλά τα Κριεζά αν και με παίκτη λιγότερο αντέδρασαν και όχι μόνο ισοφάρισαν αλλά έφτασαν και στην νίκη με φάουλ του αρχηγού Βασίλη Φωτιά αν και στα τελευταία 15-20 λεπτά έπαιζαν ουσιαστικά με 9 ποδοσφαιριστές καθώς τραυματίστηκε ο Τσαλιαγκός και είχαν κλείσει οι αλλαγές.


Ο Ευβοϊκός προηγήθηκε στο 18' με απευθείας εκτέλεση φάουλ "ρουκέτα" του Μπαρίτα από 40 περίπου μέτρα που έστειλε την μπάλα στο αριστερό παράθυρο του Αντώνενα και παρά την προσπάθεια του γκολκίπερ η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα γράφοντας το 0-1.

Τα Κριεζά προειδοποίησαν με σουτ άουτ του Περιβολάρη στο 21' και έφτασαν στην ισοφάριση στο 29' όταν σε σέντρα από δεξιά ο Περιβολάρης που βρισκόταν στο 2ο δοκάρι γύρισε την μπάλα στην καρδιά της άμυνας και ο Τσαλιαγκός με γυριστό σουτ έκανε το 1-1.

Στο 35' οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής με απευθείας κόκκινη του Λυκούρη ο οποίος έκανε αντιαθλητικό χτύπημα εκτός φάσης σε αντίπαλο.

Στο 41' σουτ του Μπαρίτα απέκρουσε ο Αντώνενας και στο 45' σουτ του Νικολάου μέσα από την περιοχή απέκρουσε ο Καρίμπας.

Στο 55' ο Παρίσης έφυγε σε κόντρα επίθεση πέρασε και τον Αντώνενα και έκανε το 1-2.

Στο 58' ο Τσαλιαγκός κέρδισε πέναλτι και ο Περιβολάρης με εύστοχη εκτέλεση ισοφάρισε σε 2-2.

Στο 68' ο Λαθουράς βρέθηκε απέναντι από τον Καρίμπα αλλά ο τερματοφύλακας του Ευβοϊκού τον σταμάτησε.

Στο 78' από εκτέλεση κόρνερ η μπάλα στρώθηκε στον Τσαλιαγκό αλλά το σουτ του επιθετικού των Κριεζών πέρασε άουτ.

Στο 84' ο Βασίλης Φωτιάς με έξοχη εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Καρίμπα και διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

Παράπονα για την διαιτησία εξέφρασε μετά το τέλος του παιχνιδιού στον Ευριπο 90,0 και στην εκπομπή Γκολ στο 90' ο προπονητής του Ευβοϊκού Γρηγόρης Μάλιαρης που αναφέρθηκε σε τρεις φάσεις ( αμφισβήτησε το πέναλτι από το οποίο προήλθε το 2-2, το φάουλ από το οποίο έγινε το 3-2 και ότι ο Ευβοϊκός  διαμαρτύρεται για ένα πέναλτι που δεν του δόθηκε)

Μετά το τέλος του αγώνα ακολούθησε η απονομή στον ΑΟ Κριεζών για την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος στην Γ' κατηγορία (ρεπορτάζ & φωτορεπορτάζ από την απονομή σε άλλο άρθρο)


Διαιτησία: Σιαπλαούρας, Καρβελάς - Ακριώτης




ΑΟ Κριεζών (Γρηγόρης Γκογκορώσης): Αντώνενας, Νόνας (58' Φέλερης), Ανδρέου, Τ. Δημολιάνης (67' Παναγιάρης), Καρατζάς, Λυκούρης, Φωτιάς, Νικολάου (46' Πάσχος), Τσαλιαγκός, Περιβολάρης, Δ. Λαθουράς (74' Αθανασίου).



Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου (Γρηγόρης Μάλλιαρης): Καρύμπας, Λάμπρου, Τόγκος, Μπαρίτα, Μαραγκός, Χρήστου, Κυτίνος, Μπιτζανάκης, Μάλλιαρης (74' Καρέλης), Λύκος, Χ. Παρίσης.