Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Άνετη πρόκριση για τον Ηρακλή Ψαχνών 5-1 μέσα στο Καλοχώρι/Παντείχι


Άνετη νίκη πρόκριση για τον Ηρακλή Ψαχνών που επικράτησε εκτός έδρας του Καλοχωρίου/Παντειχίου με σκορ 5-1 για το κύπελλο Εύβοιας "Απόστολος Πανταζής".

Χαρακτηριστικό του αγώνα τα τέσσερα πέναλτι που έδωσε ο διαιτητής της συνάντησης κος Κασομούλης, τρία  για τους φιλοξενούμενους και ένα για τους γηπεδούχους τα οποία ήταν όλα εύστοχα.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, προηγήθηκαν νωρίς στο σκορ με 2 γκολ διαφορά και έφτασαν σε μια εύκολη νίκη απέναντι στο Καλοχώρι/Παντείχι που προσπάθησε να αντιδράσει μετά το 0-2 αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει για να ξαναμπεί στο παιχνίδι και σίγουρα η διαφορά κατηγορίας ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν εμφανής.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 5' για τον Ηρακλή ο Σιαράπης κάνοντας το 0-1 με σουτ από κοντά.

Στο 10' ο Σταματάκος με πέναλτι που κέρδισε ο Μήτρου έκανε το 0-2.

Στο 44' ο Μήτρου κέρδισε νέο πέναλτι το εκτέλεσε ο ίδιος και έκανε το 0-3.

Στο 80' ο Βεζυρτζόγλου πάλι με πέναλτι που κέρδισε αυτή τη φορά ο Τσούτσης έκανε το 0-4.

Στο 88' ο Σιαράπης πέτυχε δεύτερο προσωπικό γκολ και έκανε το 0-5.

Στο 90' ο Αποστόλου με πέναλτι πέτυχε το γκολ της τιμής για το Καλοχώρι/Παντείχι  κάνοντας το τελικό 1-5.

Οι γηπεδούχοι είχαν δύο καλές ευκαιρίες με Αποστόλου και Νίκο Μήτρου, ενώ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν αρκετές φορές κοντά στο γκολ με τους Σιαράπη , Βεζυρτζόγλου, Μήτρου και Τόσκα αλλά πότε η αστοχία και πότε ο τερματοφύλακας Μίχος τους σταμάτησαν.


Διαιτησία: Κασομούλης, Σέρρας - Παππάς


 Καλοχώρι/Παντείχι (Κώστας Σταματίου): Μίχος, Χατζηαντωνάκης, Χασανλάρι, Καραμπάς, Βλάχος, Σταματέρης, Σαμπάνης (46′ Γκιζάνης), Αποστόλου, Σιγανός (53′ Τρίκας), Ζαχαριάδης, Ν. Μήτρου (59′ Ζιζόλλι).


Ηρακλής Ψαχνών (Θανάσης Μεθενίτης): Ντούμανης, Τσούτσης, Νικολαΐδης (59′ Τσολάκος), Μπατζέλης, Ρεπετσάς (75′ Ματράκας), Σπανός, Σταματάκος (59′ Ντελέκος), Σιαράπης, Βεζιρτζόγλου΄(80′ Σπυράκης), Τόσκα (59′ Σκριβάνος), Α. Μήτρου.