Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

AO ΧΑΛΚΙΣ: Καταδικάζουμε τα γεγονότα που είχαν στόχο τον διαιτητή κ. Φώτη


 

 

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ σε σχέση με τα γεγονότα που εκτιλύχθηκαν στο παιχνίδη της ομάδας με τον Λήλαντα Βασιλικού.

Ανακοίνωση: 

Στο παιχνίδι ΑΟΦ Λήλας Βασιλικού - ΑΟ Χαλκίς  που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Αφρατίου το Σάββατο 17/10/2020 προκλήθηκαν επεισόδια εις βάρος του διαιτητή κυρίου Φώτη τα οποία είμαστε υποχρεωμένοι να σχολιάσουμε προς αποφυγή εντυπώσεων που έχουν αρχίσει να δημιουργούνται.

Έχοντας ξεκινήσει την φετινή πορεία του ΑΟ Χαλκίς μέσα από την διαφάνεια και την αγάπη για το ποδόσφαιρο, είναι δεδομένο ότι ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ την όποια ενέργεια προκλήθηκε στο παιχνίδι αυτό από θερμοκέφαλο Φίλαθλο με στοχο τον διαιτητή του αγώνα.

Ως διοίκηση δεν θα ανεχθούμε στο μέλλον τέτοια επεισόδια τα οποία βλάπτουν κυρίως την εικόνα της ομάδας που εκπροσωπούμε και πρόκειται να προβούμε σε όποιες ενέργειες απαιτείται για να μην επαναληφθεί κάτι ανάλογο σε αγώνα της ομάδας μας.

Ολοκληρώνοντας τονίζουμε πως η ανθρώπινη ζωή έχει μεγαλύτερη σημασία και προτεραιότητα από το ποδόσφαιρο και για τον λόγο αυτό, θέλουμε να ευχηθούμε τα θερμά μας συλλυπητήρια προς τον διαιτητή κ. Φώτη για τον πρόσφατο θάνατο προσώπου από το στενό του οικογενειακό κύκλο.

Το Διοικητικό Συμβούλιου του ΑΟ Χαλκίς