Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Στις λεπτομέρειες πήρε το ντέρμπι ο Ταμυναϊκός 1-0 την Μακρυκάπα

 


Μεγάλης βαθμολογικής σημασίας νίκη για τον Ταμυναϊκό που νίκησε στις λεπτομέρειες την Μακρυκάπα με 1-0 στο "Τσαρπάλειο" του Αλιβερίου και σκαρφάλωσε στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα (μαζί με Μακρυκάπα και Αμαρυνθιακό).

Για τους νικητές το καλύτερο διάστημα τους ήταν στο 2ο ημίχρονο που έκλεισαν τους χώρους και χτύπαγαν στο ανοιχτό γήπεδο χωρίς να κινδυνεύσουν ιδιαίτερα στην άμυνα και φυσικά το τελευταίο 5λεπτο του 1ου ημιχρόνου που πίεσαν τον αντίπαλο, κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τα συνεχόμενα κόρνερ που κέρδισαν και να προηγηθούν.

Η Μακρυκάπα ήταν πολύ καλή έως το 30' που έκανε πέντε ευκαιρίες για γκολ αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει και στο Β' μέρος παρά την προσπάθεια να επιτεθεί και την κατοχή της μπάλας δεν μπορούσε να διασπάσει την αμυντική λειτουργία του Ταμυναϊκού.

Γκολ και φάσεις:

Στο 4' σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μαστροκώστα ο Αναστασίου απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Στο 7' ο Σίδερης από καλή θέση σούταρε και η μπάλα πέρασε λίγο άουτ από την εστία του Ζωντού, ενω την ίδια τύχη είχε και το σουτ του Μπαλαμπάνη στο 12'.

Στο 16' σε εκτέλεση φάουλ του Κουτσαυλή και κεφαλιά του Καραντάκη η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ από το αριστερό δοκάρι.

Στο 22' ο Γκίκας δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί λάθος του Ζωντού που του έστρωσε την μπάλα έξω από την περιοχή καθώς το σουτ που έκανε πέρασε άουτ.

Στο 25' ο Καραντάκης πλάσαρε μέσα από την περιοχή άουτ και στο 29' ανταπόδωσε ο Ταμυναϊκός με ωραίο γυριστό σουτ του Μώρου που απέκρουσε ο Αναστασίου.

Στο 44' μετά από εκτέλεση κόρνερ και σύγχυση στην περιοχή της Μακρυκάπας ο Μαστροκώστας από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 1-0.

Στο Β' ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή της μπάλας στο μεγαλύτερο διάστημα αλλά δεν μπορούσαν να διασπάσουν την πολύ καλή αμυντική λειτουργία του Ταμυναϊκού ο οποίος ήταν πολύ επικίνδυνος στην κόντρα επίθεση αλλά σε γενικές γραμμές δεν είχαμε πολλές τελικές προσπάθειες.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία σε αυτό το διάστημα είναι  το ανεπανάληπτο τετ α τετ του Μώρου στο 87' που πέρασε και τον Αναστασίου αλλά ο Πουρνής σταμάτησε το σουτ του επιθετικού του Ταμυναϊκού και έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 90+2' ο Αναστασίου απέκρουσε ωραίο σουτ του Μανδράκα και στο 90+3' Ο Ζωντός σταμάτησε σουτ του Πουρνή.



Διαιτησία: Κασομούλης, Σέρρας - Μαρίνος



Ταμυναϊκός (Δημήτρης Αντωνόπουλος): Ζωντός, Αναστασίου Β, Πιλάτης, Βελαέτης, Φωτιάς, Μεταξάς, Μώρος, Κούτρας, Λάμπρου(72' Μανδράκας), Μαστροκώστας, Βογιατζής.



Μακρυκάπα (Βαγγέλης Ζέρβας):
Αναστασίου, Γκέκας, Μπαλαμπάνης, Γκρινιάρης, Πουρνής, Πασάι, Γκίκας, Κουτσαυλής (67' Λούρος), Καραντάκης, Σίδερης, Χίος.