Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Με πρωταγωνιστές Ελευθερίου και Σωτηρόπουλο η Δροσιά 1-0 την Κάρυστο

 


Με μεγάλους πρωταγωνιστές τον Χάρη Ελευθερίου που σκόραρε και τον Αποστόλη Σωτηρόπουλο που έπιασε πέναλτι του Κώστα Παπουτσή η Δροσιά νίκησε την Κάρυστο με 1-0 και πήρε τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει να ανέβει βαθμολογικά.

Οι γηπεδούχοι διαχειρίστηκαν με επιτυχία την κούραση από τα 120 λεπτά του αγώνα κυπέλλου με τη Αναγέννηση Μαντουδίου μεσοβδόμαδα αλλά και την απουσία του Χρήστου Βαρσαμά που είναι από τους πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές του ρόστερ.

Στο Α' ημίχρονο δεν είχε κάποια αξιοσημείωτη τελική προσπάθεια και την πρωτοβουλία των κινήσεων την είχε η Κάρυστος .

Στο Β' ημίχρονο η Δροσιά ξεκίνησε καλύτερα αλλά μετά το 1-0 η Κάρυστος ανέβασε την απόδοση της και είχε τις ευκαιρίες να φτάσει στην ισοφάριση αλλά ο Σωτηρόπουλος ήταν σε πολύ καλή μέρα και σταμάτησε τους ποδοσφαιριστές των φιλοξενούμενων με αποκορύφωμα την απόκρουση του πέναλτι.

Στο 55' ο Ελευθερίου από πλάγια προσπάθησε να απειλήσει το τέρμα του Δρόσου και έστειλε την μπάλα λίγο άουτ, ενώ στο 65' ο ίδιος παίκτης εκμεταλλεύτηκε σέντρα από χτύπημα φάουλ του Σεϊνταρά και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Δρόσου κάνοντας το 1-0.

Στο 70' ο Ρούσσος για την Κάρυστος βρέθηκε σε καλή θέση αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει την εστία του Σωτηρόπουλου, ενώ στο 74' ο Σεϊνταράς είχε σουτ που έβγαλε στην γωνία του ο Δρόσος.

Η Κάρυστος είχε ακόμα δύο καλές στιγμές στο 78' και στο 80' με τον Ποδαρά να σουτάρει άουτ στην πρώτη και τον Σωτηρόπουλο να σταματάει τον Σούλα στην δεύτερη και στο 85' είχαμε το πέναλτι για τους φιλοξενούμενους για χέρι του Δουρδουβέλα από σέντρα του Ρούσσου.

Το πέναλτι ανέλαβε να εκτελέσει ο έμπειρος Παπουτσής αλλά ο Σωτηρόπουλος απέκρουσε και έδωσε στην ομάδα του την νίκη και τους τρεις βαθμούς.



ΑΠΚΟ Δροσιάς (Παναγιώτης Ελευθερίου): Σωτηρόπουλος, Τζαφέρος, Σεϊνταράς, Δουρδουβέλας, Προβής (23' λ.τ. Άλκο), Κάκιος, Γ. Τουλίτσης, Διοκμετζίδης, Αλαφάκης (69′ Πλέρος), Χ. Ελευθερίου, Μπρατσιώτης (89′ Μάλλιαρης).



ΑΟ Καρύστου (Ηλίας Οικονομίδης): Δρόσος, Παπουτσής, Γεωργιόπουλος (76′ Γ. Ρουκλιώτης), Καράβολας, Παπασταματίου, Ναυπλιώτης, Κασέμι, Κ. Ρουκλιώτης (69′ Τούρλας), Ποδαράς (85′ Μπούσουλας), Σούλας, Ρούσσος.