Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Διακοφώτης: «12-14 αγώνες ακόμα στη Γ’ Εθνική, όσοι δεν συμμετάσχουν θα υποβιβαστούν»


 Ο Παναγιώτης Διακοφώτης, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ. μίλησε στο Metropolis 95.5 για την επικείμενη σέντρα στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και ανέλυσε τις συνθήκες κάτω από τις οποίες το πρωτάθλημα θα μπορούσε να διεξαχθεί.

Χαρακτηριστικό της σύγχυσης που επικρατεί, είναι ότι δεν έχει αποφασιστεί το πόσοι αγώνες (αλλά και το πότε ακριβώς) θα δοθούν από τις ομάδες (απομένουν 25 περίπου αγωνιστικές στους 10 ομίλους), ενώ τόνισε πως θα πρέπει να δουν πρώτα πόσες ομάδες θα θελήσουν να αποχωρήσουν, έτσι ώστε να βγει το πρόγραμμα.

Μάλιστα, μίλησε για 12-14 αγώνες ακόμη, αλλά και για το ότι οι ομάδες που δε θα αγωνιστούν θα παίξουν τη νέα σεζόν στο τοπικό.

Οι δηλώσεις του, αναλυτικά:

«Έγινε μία πρώτη συζήτηση με την ΕΠΟ να προτείνει έναρξη στης 28 Μαρτίου. Όσες ομάδες αποχωρήσουν οικειοθελώς δεν θα έχουν κυρώσεις απλά θα πρέπει αναγκαστικά να υποβιβαστούν στις ερασιτεχνικές κατηγορίες. Μία συζήτηση που είχα με τον κύριο Μαυρωτά είναι να γλυτώσουν οι ομάδες το κόστος από τα τεστ κατά του κορονοϊού με το κόστος να το αναλαμβάνει η Γ.Γ.Α και το κράτος.

Το πλάνο θα είναι 12 με 14 αγώνες για τη Γ΄ Εθνική και θα φανεί από το ποιες ομάδες θα θελήσουν να αποχωρήσουν αλλά και να παραμείνουν στην κατηγορία. Αν για παράδειγμα αποχωρήσουν ένας μεγάλος αριθμός σωματείων θα φτιαχτεί έτσι η φόρμουλα ώστε να υπάρξει κανονικά η διεξαγωγή των αγώνων χωρίς κανένα πρόβλημα».