Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ο Γιώργος Βασιλόπουλος μιλά για τον Αρτεμησιακό σε μιά εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη


Για το «Evia Goal» και το «Δίαυλος News» έδωσε συνέντευξη «εφ΄ όλης της ύλης» ο  Έφορος Ποδοσφαιρικού Υλικού (Γενικός Αρχηγός κατά το κοινώς λεγόμενο) της ομάδας του «Αρτεμησιακού 2014», Γιώργος Βασιλόπουλος.

Ο Γιώργος απαντά διεξοδικά και «χωρίς φόβο και πάθος» σε ότι τον ρωτήσαμε, κάτι που έτσι κι αλλιώς τον χαρακτηρίζει.

Πολύ χαρακτηριστική και  η «ατάκα» - προτροπή του μετά το τέλος της συνέντευξης: «Γράψτο όπως το λέω» !


Διαβάστε τι μας είπε ο Γιώργος Βασιλόπουλος:

- H ομάδα φέτος ανέβηκε κατηγορία αφού αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στη Β΄ πέρυσι. Αν και «μικρή η ζωή» του νέου Αρτεμησιακού, μιας και δημιουργήθηκε το 2014, πού πιστεύεις πως οφείλει αυτή την κατάκτηση ;

Η ομάδα όντως επανασυστάθηκε το 2014, αλλά έχει μια τεράστια ιστορία στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Εύβοιας και η θεωρία μας ήταν και είναι να βαδίσουμε και να συνεχίσουμε, πάνω στην ιστορία αυτή.

Όντως καταφέραμε και ανεβήκαμε στην Α΄ κατηγορία της Εύβοιας σε σύντομο χρονικό διάστημα θα έλεγα, αλλά τίποτα απολύτως δεν μας χαρίστηκε. 

Δουλεύαμε σωστά πιστεύω και μεθοδικά. 

Δεν έγινε αυτό ξαφνικά, το αξίζαμε, είχαμε πάρα πολύ καλή ομάδα εδώ και τρία χρόνια, αλλά δεν υπήρχαν οι κατάλληλες συνθήκες και προϋποθέσεις και φυσικά εννοώ το γήπεδο. Αμέσως μετά  λοιπόν  την κατασκευή του γηπέδου, μας λύθηκαν τα χέρια και πολύ απλά κάναμε το αυτονόητο, πήραμε το πρωτάθλημα.

- Σίγουρα η ομάδα αξίζει μια καλή πορεία στα ποδοσφαιρικά δρώμενα, μιας και είναι απόγονος του μεγάλου Αρτεμησιακού του Γιάννη Λετώνη. Θες να μας πεις λίγα λόγια για την εκείνη την ένδοξη εποχή;

Τι να πω εγώ για τον κ. Λετώνη και τους συνεργάτες του; Γράψανε την δική τους απίστευτη ιστορία και μάλιστα με χρυσά γράμματα!!! Δεν νομίζω προσωπικά ότι είμαι άξιος να συγκριθώ προσωπικά με αυτόν τον άνθρωπο!!!

Μακάρι να μπορέσουμε να τους φτάσουμε, νομίζω όμως ότι με τα σημερινά δεδομένα είναι πάρα πολύ δύσκολο αυτό…. Εκτός αν βρούμε έναν Αμπράμοβιτς…… Και το λέω αυτό γιατί άλλες οι τότε εποχές άλλες τώρα. Τότε κακά τα ψέματα κάποιοι άνθρωποι μπορούσαν μ΄ ευκολία να δώσουν χρήματα για τις ομάδες τους, τώρα όχι.

Πάντως ήταν κατά γενική ομολογία μια απίστευτη ομάδα!!!


- Πιστεύεις πως το γεγονός ότι η ομάδα απέκτησε το δικό της γήπεδο με φυσικό χόρτο, έπαιξε ρόλο στην άνοδό της; 

Φυσικά αυτή είναι η αλήθεια, όλο το υπόλοιπο πακέτο υπήρχε.

- Σαν γενικός αρχηγός της ομάδας αλλά και γενικότερα σαν μέλος της, πού θα «χάριζες» αυτό το πρωτάθλημα, αυτή την άνοδο του Αρτεμησιακού στα μεγάλα σαλόνια της Εύβοιας, σε ποιο πρόσωπο εννοώ; 

Στη  "ΜΗΤΕΡΑ" μου που έχασα πριν ένα χρόνο περίπου. Μπορεί να σου φανεί απίστευτο αυτό που θα πω, αλλά ήταν σε κάθε παιχνίδι δίπλα μου,  "Ο ΦΥΛΑΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΟΥ".

- Μίλησέ μας για το κλίμα που επικρατεί μέσα στην ομάδα και ειδικότερα πες μας αν θέλεις, ποια είναι η δική σου σχέση με τους ποδοσφαιριστές.

Το κλίμα στην ομάδα είναι ξεχωριστό, καλαμπούρια απίστευτα αναμεταξύ μας, όποτε μπορούμε ταβερνάκια όλοι μαζί, τα παιδιά είναι φιλαράκια και βγαίνουν μαζί κατά παρέες και φυσικά απόλυτη σοβαρότητα κατά την διάρκεια των αγώνων.

Τώρα η δική μου σχέση με τα παιδιά είναι ότι πρώτα απ΄ όλα είμαστε φιλαράκια, αν και πολύ μεγαλύτερος τους, έχω γιούς στην ηλικία τους και για μένα είναι τα παιδιά μου στον Αρτεμησιακό.

Θέλω να πιστεύω στο σύνολο τους το ίδιο αισθάνονται κι αυτοί!!!


- Στις έξι αγωνιστικές που πραγματοποιήθηκαν φέτος στο πρωτάθλημα, θεωρείς ότι η ομάδα είχε καλή πορεία ή θα μπορούσε και καλύτερα;

Πάρα πολύ καλή πορεία αν σκεφτούμε ότι η ομάδα αυτή παίζει στην πρώτη κατηγορία μετά από 20 χρόνια και προσπαθεί να βρει τα πατήματα της, απέναντι σε πάρα πολύ μεγάλες και ποιοτικές ομάδες της Εύβοιας.

Ίσως μπορούσαμε να είχαμε τρεις πόντους ακόμα στην βαθμολογία, αλλά αυτό δεν λέει τίποτα για μένα προσωπικά, όλα καλά.

  - Φέτος τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά για κανένα σωματείο επειδή τα πρωταθλήματα διακόπηκαν λόγω κορονοϊού.  Ποια προβλήματα θεωρείς πως θα αντιμετωπίσουν οι ομάδες γενικότερα από μία τέτοια παρατεταμένη διακοπή; 

Καταρχήν οικονομικό πρόβλημα, δεν θέλω να βγω μάντης κακών και μακάρι να διαψευστώ, αλλά πολλές ομάδες ίσως τα κλείσουν τα μαγαζιά……

"ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ" και ο κάθε παράγοντας τα χρειάζεται για να ζήσει την οικογένεια του….

Τώρα όταν με το καλό ξεκινήσουν και πάλι τα πρωταθλήματα και δεν μιλάω για τώρα, η χρονιά είναι χαμένη και το καλύτερο θα ήταν να ξανά ξεκινήσουμε τον Σεπτέμβρη  και μόνο αν έχει λυθεί οριστικά το πρόβλημα της πανδημίας. Είναι άσκοπο να ξεκινάμε και να σταματάμε….. Δεν έχει νόημα…. Ούτε φυσικά να διακινδυνέψουμε την υγεία των ποδοσφαιριστών και των οικογενειών τους….

Όταν λοιπόν υπάρξουν όλα τα παραπάνω και γίνει προετοιμασία, κάθε ποδοσφαιριστής θα επανέλθει κανονικά.  Δηλαδή τι μπορούν να πάθουν οι ποδοσφαιριστές να ξεχάσουν την μπάλα;

- Πιστεύεις πως φέτος τα πρωταθλήματα θα ολοκληρωθούν; Έχετε πιθανά σαν ομάδα κάποια πληροφόρηση για το αν και πότε θα ξεκινήσει και πάλι το πρωτάθλημα, τουλάχιστον όσο αφορά την μεγάλη κατηγορία; 

Καμιά απολύτως πληροφορία, μόνο ότι διαβάζω και ακούω στην τηλεόραση.

Καλό και σωστότερο θα ήταν να μην συνεχιστεί, όπως είπα και πριν.

- Η ομάδα πώς κινήθηκε στο παρελθόν αλλά και πώς θα κινηθεί από εδώ και εμπρός οικονομικά; Τα έξοδα είναι βάρος μόνο του ΔΣ ή υπάρχουν και άλλοι που συμμετέχουν;

Καταρχήν ξεκινήσαμε το 2014 με παιδιά από Αρτεμίσιο – Πευκί - Ασμήνιο, δηλαδή παίκτες των τριών χωριών και όχι μόνο τώρα πιστεύω, γιατί ήρθαν σταδιακά και μεθοδικά παίκτες από την ευρύτερη περιοχή.

Η φιλοσοφία μας θα παραμείνει ίδια ακριβώς.

Στα έξοδα συμμετέχουν όλοι και τι εννοώ.

Υπάρχει το Δ.Σ., αρκετοί χορηγοί που μας έχουν βοηθήσει  και θέλω να τους ευχαριστήσω δημόσια και φυσικά οι φίλαθλοι της ομάδας οι οποίοι είναι απερίγραπτοι. Και τα 5 ευρώ που δίνουν σε κάθε παιχνίδι για οικονομική ενίσχυση είναι πολύ τεράστια βοήθεια για τα έξοδα της ομάδας και αρκετοί απ΄ αυτούς έχουν κάρτες διαρκείας.

 - Η ΕΠΣΕ αλλά και το κράτος, σαν γενικότερος φορέας, έχουν βοηθήσει διαχρονικά αλλά και αυτή την δύσκολη περίοδο που ζούμε, τις ομάδες; Έχεις πιθανά κάποιες προτάσεις;

Η ΕΠΣΕ από την πλευρά της νομίζω ότι κάνει ότι μπορεί.

Από την άλλη η πολιτεία νομίζω δεν κάνει απολύτως τίποτα για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο που είναι ο πυλώνας και η βάση του επαγγελματικού ποδοσφαίρου σε κάθε κράτος. Ακόμα και μια οικονομική ενίσχυση που έδωσε,  είναι καθαρά και μόνο για εκλογικούς λόγους…. Ας μην δουλευόμαστε….. 

Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στηρίζεται καθαρά και μόνο στην τρέλα κάποιων μουρλών ρομαντικών ή τρελών που ασχολούνται. Και η πολιτεία θέλει λέει να κάνει έλεγχο σε όλους αυτούς γιατί υποτίθεται ότι την κλέβουν….. Τι κλέβουμε ρε παιδιά ; τις τσέπες μας;  τα δικά μας λεφτά που δίνουμε;  Ας μην συνεχίσω άλλο γιατί θα μπω στο μάτι του κυκλώνα ως είθισται για όποιον τολμάει και λέει τα πράγματα με τ΄ όνομα τους. 

Απλά θα φέρω ένα παράδειγμα.

Τόσα λεφτά μοίρασε ασύστολα η πολιτεία στα κανάλια για να μιλάνε για τον ιό. Και για να μην έχουμε τίποτα παρερμηνείες, ο ιός υπάρχει για μένα, ίσως όχι στην υπερβολή που μας δείχνουν οι κονομήσαντες.  Από αυτά τα λεφτά λοιπόν η  πολιτεία δεν μπορούσε να δώσει κι ένα κοκαλάκι στις ομάδες, ζητώντας τους το απλούστατο: να φτιάξουν βιντεάκι με τους παίκτες, κόουτς, ακόμα και Δ.Σ. για τον κορονοϊό και να παίζεται στις τοπικές κοινωνίες; Αλλά βλέπεις εμείς δεν πουλάμε, μόνο πληρώνουμε για να κονομάνε οι ίδιοι και οι ίδιοι.


- Ποιο το επίπεδο πιστεύεις του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου αλλά και της διαιτησίας του νομού μας. Ανέφερέ μας ένα – δύο ονόματα ποδοσφαιριστών εκτός Αρτεμησιακού που ξεχωρίζεις αλλά και ποιους διαιτητές. 

Το επίπεδο του  Ευβοϊκού ποδοσφαίρου για μένα είναι πάρα πολύ καλό και θα τολμούσα να πω από τα καλύτερα τοπικά της Ελλάδας.

Παίκτες, ναι θα πω γιατί όχι;  Ζουζουλής, Μαναρίτσας, Ντέντης , Γκαμίλης, Γιαντζής, Νικόλας Χονδρός και από τερματοφύλακες Δαμάσκος, Αντωνίου και Μουρίδης.

Από διαιτητές, να με συγχωρήσουν όλοι οι υπόλοιποι, όσους έχω παρακολουθήσει είναι αξιόλογοι, πλην ενός που μ΄ έβγαλε από τα ρούχα μου πέρσι για πρώτη φορά, γιατί τα λάθη του μόνο ανθρώπινα δεν ήταν.

Μακράν λοιπόν και χωρίς κανέναν απολύτως ενδοιασμό ξεχωρίζω τον "ΚΥΡΙΟ ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟ" γιατί ο "ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ και ΤΖΕΝΤΕΛΜΑΝ", ο "ΚΟΛΙΝΑ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ" είναι μια ξεχωριστή και ιδιαίτερη φιγούρα των Ευβοϊκών γηπέδων!!!! 

Εκτός του ότι κόβει το πεπόνι στην μέση, ακόμα και τα κουκούτσια…..

- Ποια ομάδα πιστεύεις πως ξεχώρισε φέτος στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας, έστω και αν είχαμε μόνο έξι αγωνιστικές και ποια θεωρείς φαβορί για άνοδο; 

Χωρίς δεύτερη σκέψη την Χαλκίδα. Άλλωστε δεν το κρύβω ότι είμαι φίλαθλος της. Η μεγαλύτερη ομάδα για μένα της Εύβοιας και είναι πάρα πολύ μεγάλο έγκλημα και στενάχωρο, λόγω κάποιων ανθρώπων να βρίσκεται στο τοπικό πρωτάθλημα.

- Πως βλέπεις τις ομάδες του Δήμου μας που φέτος αγωνίζονται στην ίδια κατηγορία με τον Αρτεμησιακό, τις ομάδες δηλαδή της Αιδηψού και των Γουβών; 

Καταρχήν είναι πάρα πολύ μεγάλο επίτευγμα τρεις ομάδες του δήμου να βρίσκονται στην Α΄ κατηγορία. Και για τις ομάδες,  αλλά περισσότερο για το ποδόσφαιρο της Βόρειας Εύβοιας.

Και μην ξεχνάμε και την ομάδα της Σκεπαστής που είναι και αυτή ομάδα της Βόρειας Εύβοιας.

Ειλικρινά στο επόμενο πρωτάθλημα μακάρι να υπάρξει και άλλη ομάδα στην Α΄ κατηγορία!!!

Τώρα για τις ομάδες: καλά νομίζω τα πάνε και μακάρι να σωθούν όλες.

 

- Νομίζω αξίζει να μας μιλήσεις λίγο παραπάνω για τα άτομα που απαρτίζουν το Διοικητικό Συμβούλιο, αλλά και αυτούς που «τρέχουν» την ομάδα περισσότερο. 

Σπύρος Κούτσουρης "ΠΡΟΕΔΡΟΣ" με όλη την σημασία της λέξης, αγαπάει παθολογικά την ομάδα και είναι ικανός εάν κάποιος την πειράξει, να κάνει μεγάλο σαματά….

Βαγγέλης Παπαδόπουλος "ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ", πάρα πολύ μεγάλη η προσφορά του στην ομάδα, αν και τυπικά έχει αντικατασταθεί από τον γιό του Βασίλη Παπαδόπουλο  που έχει μπει φέτος πάρα πολύ δυναμικά στην ομάδα και βοηθάει ακόμα περισσότερο, γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πάντα βοηθούσε την ομάδα από την επανίδρυση της.

Γιάννης Κερασιώτης "ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ" , ο βασικός πρωταγωνιστής της ομάδας και φέτος επαναδραστηριοποιήθηκε και πάλι πάρα πολύ δυνατά, δίνοντας λύσεις στην ομάδα.

Γιώργος Βασιλόπουλος "ΕΦΟΡΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ", δεν μου αρέσει αυτός ο τίτλος, μου αρέσει το "ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ". Έτσι το έμαθα εγώ. Και όπως είναι φυσικό δεν μπορώ να σχολιάσω τον εαυτό μου…

Νίκος Χονδρός "ΤΑΜΙΑΣ", ο ιδανικός τύπος στην ιδανική θέση, XL όταν πρέπει και οι συνθήκες το επιτρέπουν και Σκρούτζ Μακ Ντάκ όπου χρειάζεται και πάντα με γνώμονα το καλό της ομάδας.


- Θα θέλαμε την άποψή σου για το αναγνωρισμένο ποδοσφαιρικά δίδυμο που ακούει στο όνομα «Αδελφοί Ανέστη» και οι οποίοι είναι και από το Πευκί.

Εδώ ρε παιδιά τι να πω….. Είναι δυο παιδιά που έχουν γράψει την δική τους χρυσή ιστορία στο Ευβοϊκό ποδόσφαιρο, και δεν χρειάζεται να κριθούν από μένα…

 - Έχεις εκφράσει πολλές φορές στο παρελθόν την πίστη σου στις προπονητικές ικανότητας του Χρήστου, ο οποίος και ανέβασε την ομάδα στη μεγάλη κατηγορία. Μάλιστα αν δε κάνω λάθος, ήταν δική σου πρόταση να αναλάβει το τεχνικό κομμάτι της ομάδας. Ποια χαρακτηριστικά του Χρήστου σου έδωσαν αλλά και εξακολουθούν να δίνουν το έναυσμα να υπερασπίζεσαι αυτή την άποψη με τόση θέρμη; 


Ναι πράγματι δική μου επιλογή ήταν ο Χρήστος, αλλά με την σύμφωνη και καθολική αποδοχή από όλο το Δ.Σ.

Υπάρχουν κάποια άτομα που ο Θεός τ΄ αγγίζει με την μαγική του παγκέτα και τους δίνει την Θεία Χάρη για κάποια πράγματα στην ζωή τους. Ένας από αυτούς είναι και ο Χρήστος. Το έχει το άθλημα, είναι χάρισμα αυτό και είναι για μένα πολύ μεγάλος προπονητής, ίσως και ο ίδιος να μην το έχει καταλάβει…… Είναι μεγάλη αδικία για αυτό το παιδί που από τα 14 του έφυγε από το σπίτι του για να ασχοληθεί αποκλειστικά και μόνο με το ποδόσφαιρο και όλοι γνωρίζουν ότι εκείνες τις εποχές ήταν πολύ δύσκολο να συνδυάσεις μπάλα και σχολείο, κακά τα ψέματα, λάθος του βέβαια αλλά όχι αμάρτημα, ούτε ποινικό αδίκημα, με αποτέλεσμα  αυτή την στιγμή να είναι  ένα παιδί που έχει  συμμετοχές στα κλιμάκια της Εθνικής Ελλάδος και γνώστης του αντικειμένου και να μην μπορεί να δώσει για δίπλωμα προπονητή επειδή δεν έχει τελειώσει το Λύκειο….  Είναι σαν να λέμε ο Μέσι ή ο κάθε πολύ μεγάλος παίκτης δεν θα παίξει ποδόσφαιρο γιατί δεν έχει τελειώσει το Λύκειο και μην ακούσω το παραμύθι για  διαπαιδαγώγησή κ.λ.π. Αυτά αλλού… μπάλα παίζουμε και η μπάλα είναι αντρικό άθλημα. Δηλαδή καθένας που έχει τελειώσει το Λύκειο, θα γίνεται προπονητής και όταν θα βλέπει την μπάλα να έρχεται πάνω του , θα κρύβεται γιατί θα νομίζει ότι του ρίχνουν χειροβομβίδα……. Πάντως για να τελειώνουμε, ο Χρήστος επειδή είναι σαν χαρακτήρας απίστευτος εγωιστής, ήδη για όσους δεν το γνωρίζουν, φοιτά στο Λύκειο και σίγουρα θα το πάρει το απολυτήριο, όπως και το δίπλωμα, εκτός εάν τίποτα φωστήρες έχουν αποφασίσει τότε να έχει και πτυχίο πανεπιστημίου….

- Ο Βασίλης από την άλλη, ο γνωστός και αναγνωρισμένος Kill Bill, πρόσφατα είχε ένα ατύχημα και ακόμα είναι στο στάδιο της αποθεραπείας. Θα προλάβει να βρεθεί και πάλι στο γήπεδο αν ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα, ή θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο;

Ο Βασίλης είναι ήδη στο στάδιο της αποθεραπείας και πολύ σύντομα θα είναι έτοιμος και πάλι για ποδόσφαιρο!!!

Άλλωστε πρωτάθλημα χωρίς τον "Bill Kill" δεν αρχίζει, γιατί φαίνεται έτσι αποφάσισε ο Θεός για τον "ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗΣΙΑΚΟΥ".


 - Φέτος έκανε αίσθηση το δίδυμο «Χατζηαθανασίου – Μουτουσίδη», παίκτες που βοήθησαν πολύ με τη συμμετοχή τους. Μίλησέ μας για αυτούς τους νέους παίκτες της ομάδας αλλά και για τους υπόλοιπους.

Ένα τρομερό ποδοσφαιρικό δίδυμο που προστέθηκε στην φαρέτρα του προπονητή μας και πράγματι εντυπωσιάζουν!!!

Ο Μουτουσίδης ήταν πρόταση του "Bill Kill". Ήρθε, συζητήσαμε, τα βρήκαμε και ευχαριστιόμαστε όλοι που έχουμε στην ομάδα μας αυτόν τον παίκτη, που είναι παίκτης που θέλει να βλέπει κάθε φίλαθλος τις Κυριακές του στο γήπεδο. Ο Κωνσταντίνος είναι αυτό που λέμε η πεμπτουσία του ποδοσφαίρου!!!! 

Από την άλλη ο μικρός Χατζηαθανασίου είναι η αποκάλυψη του φετινού Αρτεμησιακού. Ένα άγριο ατίθασο καθαρόαιμο άλογο, με πάρα πολύ μεγάλο τσαμπουκά που παλεύει στα ίσα ως σέντερ φορ απέναντι σε αντιπάλους αμυντικούς!!! Πιστεύω ότι θα μείνει για πολύ λίγο στο Αρτεμίσιο, ήδη σειρήνες χτυπούν την πόρτα του. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πετύχει γιατί πραγματικά του αξίζει!!!

Όμως πάρα πολύ καλές και απόλυτα πετυχημένες ήταν όλες οι φετινές μεταγραφές.

 Ο Γκογκομήτρος, μια μεταγραφή από το πάνω ράφι που βοηθάει σημαντικά την ομάδα.

Ο άλλος μικρός, ο Πετής, μόλις ξαναβρεί τα πατήματα γιατί προέρχεται από μεγάλη αποχή, νομίζω ότι θα είναι η επόμενη μεγάλη έκπληξη, να το θυμάστε…..

Ο Αλεξίου ένα πολυεργαλείο , σημειώστε τον κι αυτόν!!!

Και ο Κομποθανάσης επίσης ένα παιδί πολύ χαμηλών τόνων που θα βοηθήσει πάρα πολύ την ομάδα!!

Επίσης ήρθαν και δυο άλλοι μικροί:  Ψύλλος και Κρυσταλόγιαννης, γιατί πολύ απλά κοιτάζουμε και το μέλλον, δεν μας ενδιαφέρει μόνο το παρόν.

- Πιστεύω οφείλω να σε ρωτήσω την άποψή σου για τις ποδοσφαιρικές υποδομές στο Δήμο μας και ποια είναι η κατάσταση σε σχέση με τους άλλους Δήμους, μιας και φέτος έχετε παίξει και εκτός περιοχής. 

Τα δυο τρία τελευταία χρόνια, ένα φως φάνηκε μέσα στο σκοτάδι….. Η προηγούμενη Δημοτική αρχή έφτιαξε δυο γήπεδα με χόρτο, η καινούργια πάρα πολύ δραστήρια Δημοτική αρχή, τα τελειοποιεί με φωτισμό που ήδη έβαλε και αποτελεσματική συντήρηση παλαιών γηπέδων. Δεν είμαστε βέβαια ακόμα στο επίπεδο των πολλών ποδοσφαιρικών εγκαταστάσεων της Χαλκίδας π.χ, αλλά κακά τα ψέματα, υπάρχει κινητικότητα και προσπάθεια και όταν τα βλέπεις αυτά δεν μπορείς να μην το αναγνωρίσεις και να τους πεις μπράβο. 

Μακάρι να γίνουν και άλλα γήπεδα, μακάρι να υπάρχει γήπεδο σε κάθε χωριό και δεν μιλάω μόνο ποδοσφαίρου, αλλά  μπάσκετ, βόλευ, 5Χ5 ή 8Χ8 ποδοσφαίρου, γιατί ο αθλητισμός πάνω απ΄ όλα είναι υγεία και φυσικά αποτρέπει τα παιδιά από κακές συνήθειες.

- Πριν ολοκληρώσουμε, κάνε μας αναφορά στους ποδοσφαιριστές της ομάδας του Αρτεμησιακού, τί θα ήθελες να επισημάνεις πιθανά για κάποιους ή και για όλους. Και επίσης στείλε ένα μήνυμα σε όλους. 

Τα παιδιά του Αρτεμησιακού είναι πάρα πολύ καλά όλα και δεν σηκώνω κουβέντα γι΄ αυτά.

Αυτό που θέλω να τους ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου, είναι να έχουν όλοι και οι οικογένειες τους ‘’Υγεία’’!!!!

Χωρίς υγεία τίποτα δεν γίνεται...