Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ανακοίνωση του Γιάννη Παπακωνσταντίνου για την ΕΠΣ Ευβοίας




Ανακοίνωση εξέδωσε ο Γιάννης Παπακωνσταντίνου, λέγοντας πολλά σε σχέση με την ΕΠΣΕ, λέγοντας ανάμεσα στα άλλα: «εμετρήθησαν, εζυγίσθησαν και ευρέθησαν ελλιπείς και δυστυχώς ψευδόμενοι ασύστολα».

Διαβάστε όλη την ανακοίνωση:


Θέμα: Ανακοίνωση Για ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ

Η αλήθεια είναι ότι αυτή η ανακοίνωση θα ήθελα να είναι με διαφορετικές συνθήκες. Το πλάνο μου, εδώ και καιρό, ήταν να ολοκληρωθεί η δικαστική περιπέτεια, να γίνει η επάνοδος μου στην Προεδρία της Ένωσης, όπως επιβάλλεται με την απόφαση του δικαστηρίου, και μετά να αποχωρήσω.

Περίμενα ότι η αθώωσή μου θα ευχαριστούσε κι η επάνοδος μου θα ήταν μια τυπική διαδικασία, παρά τις κατά καιρούς διαφωνίες με πρόσωπα και καταστάσεις. Δυστυχώς, όμως, μόνο έτσι δεν έγιναν τα πράγματα, λόγω της απροθυμίας συγκεκριμένων ανθρώπων.

Τέτοιες συμπεριφορές, μιας μικρής μειοψηφίας, δεν απασχολούν το σύνολο του κόσμου που απαρτίζει το ευβοϊκό ποδόσφαιρο. Σε αυτόν τον κόσμο, παράγοντες, παίκτες, προπονητές, διαιτητές, γιατρούς, δημοσιογράφους και σε κάθε εμπλεκόμενο, που είχαμε μια άψογη συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ! Θέλω να πιστεύω, αν κι αυτά τα κρίνει η ΙΣΤΟΡΙΑ , ότι κάτι καλό έγινε όλα αυτά τα χρόνια που βρισκόμουν στη διοίκηση της Ένωσης και της ΕΠΟ.

Ειδική αναφορά θα ήθελα να κάνω στους πιο άμεσους συνεργάτες μου αυτά τα 17 χρόνια, που, περνώντας ατελείωτες ώρες μαζί, προσπαθούσαμε να δημιουργήσουμε καλύτερο περιβάλλον και συνθήκες για το άθλημα.

Η αποχώρηση μου κι η απόσταση που θα υπάρχει, σε καμία περίπτωση δεν θα αλλάξει τα αισθήματα που τρέφω για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Τα αισθήματα που με ακολουθούν από την πρώτη στιγμή που κλώτσησα την μπάλα σ’ έναν επίσημο αγώνα ποδοσφαίρου, αυτά που είχα την στιγμή που ήμουν εκλεγμένος Πρόεδρος της ΕΠΣ Εύβοιας κι Αναπληρωτής Πρόεδρος της ΕΠΟ, εξακολουθούν να είναι έντονα ακόμη και τώρα.  Τώρα που αποχωρώ, αν και εκλεγμένος Πρόεδρος ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ έως το 2023, τόσο τυπικά, όσο και στα μάτια των παραγόντων του ευβοϊκού ποδοσφαίρου. 

Κλείνοντας, αν και δεν θα το ήθελα, δεν μπορώ να μην αναφερθώ στις εξαιρέσεις, στους Πίσχινα Γεώργιο και Ρέτσα Ιωάννη, Γραμματέα και Πρόεδρο της Ένωσης, αντίστοιχα. Χωρίς πολλά λόγια, όταν οι συνθήκες το απαίτησαν, «εμετρήθησαν, εζυγίσθησαν και ευρέθησαν ελλιπείς και δυστυχώς ψευδόμενοι ασύστολα», χωρίς ίχνος υπερβολής.


Λυπάμαι που είμαι υποχρεωμένος να το πω δημόσια, αλλά καλό είναι να παραιτηθούν και να φύγουν, γιατί δεν χρειάζεται τέτοιου είδους παράγοντες το Ευβοϊκό Ποδόσφαιρο. Όχι μόνο δεν το βοηθούν, αλλά, τελικά, του κάνουν μεγάλο κακό.



Ευχαριστώ,


ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ

Πρακτορείο Ασφαλειών 

Eenergy ΟΕ

Χαλκίδα 

Ψαχνα