Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΑΟ Ν.Αρτάκης - Ηρακλής Ψαχνών 1-1: Ε(Χ)ασαν και οι δύο

 


Χαμένοι και οι δύο αντίπαλοι από την σημερινή αναμέτρηση στο "Νίκος Κίλιμπας" καθώς το τελικό 1-1 τους απομακρύνει ακόμα περισσότερο  από την διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι μετά την σημερινή ισοπαλία έμειναν στην 5η θέση με 9 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι παραμένουν στην 2η θέση με 13 βαθμούς και είναι πλέον τρεις βαθμούς πίσω από τον Διαγόρα Στεφανοβικείου που έχει 16 από τον οποίο όμως έχουν ηττηθεί στο μεταξύ τους παιχνίδι.

Στο Α' μέρος η Αρτάκη που κατάφερε να προηγηθεί πολύ νωρίς είχε κλείσει καλά τους χώρους και δεν επέτρεπε στο Ηρακλή που είχε  περισσότερη ώρα την κατοχή της μπάλας να την απειλήσει, ενώ προσπαθούσε να χτυπήσει στην κόντρα επίθεση για ένα δεύτερο γκολ και από την άλλη ο Ηρακλής ήθελε (κυκλοφορούσε την μπάλα)  αλλά δεν μπορούσε να φτάσει σε αξιόλογη τελική προσπάθεια.

Στο Β' μέρος οι γηπεδούχοι είχαν καλή ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματα τους σε κεφαλιά του Μεγάλου στο 55' αλλά ο Ηρακλής προοδευτικά ασκούσε περισσότερη πίεση στην αντίπαλη άμυνα μέχρι το 75' που έφτασε στην ισοφάριση με εύστοχο πέναλτι του Σταματάκου, ένα πέναλτι που αμφισβήτησαν οι της Αρτάκης.

Μετά το 1-1 και οι δύο ομάδες προσπάθησαν για την νίκη , αλλά την καθαρή ευκαιρία την έκαναν οι γηπεδούχοι με τον Τσίγκα, ενώ διαμαρτυρήθηκαν έντονα και ζήτησαν πέναλτι σε μια πτώση του Παπαδάκη στο 88'.

Σε γενικές γραμμές το παιχνίδι ήταν μέτριο με τον Ηρακλή να έχει περισσότερο την κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας και την Αρτάκη να έχει τις πιο καθαρές ευκαιρίες και να διαμαρτύρεται σε 2 περιπτώσεις για τις αποφάσεις του Διαιτητή Βλάχου.

Γκολ και Φάσεις:

Στο 4' ο Σκριβάνος για την Αρτάκη σέντραρε από αριστερά και ο Λεωνίδας Μεγάλος ανενόχλητος μέσα στην καρδιά της άμυνας του Ηρακλή με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-0.

Ο Ηρακλής προσπάθησε να αντιδράσει στην επόμενη ακριβώς φάση αλλά ο Τζουβάρας μπλόκαρε εύκολα το "ανεμικό" σουτ του Καραντάκη.

Στο 17' σουτ του Ντελέκου από καλή θέση πέρασε αρκετά άουτ από την εστία του Τζουβάρα ο οποίος μπλόκαρε την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βεζυρτζόγλου στο 34'.

Στο 38' καλή στιγμή για την Αρτάκη όταν ο Ντουμάνης έδιωξε άτσαλα σέντρα του Ζαχαρόπουλου η μπάλα έφτασε στον Σκριβάνο που πλάσαρε αλλά  ο Ζουλιώτης σαν από μηχανής θεός άλλαξε την πορεία της μπάλας και έσωσε την εστία του.

Στο 52' ο Σταματάκος πλαγιοκόπησε από αριστερά και γύρισε την μπάλα στην καρδιά της άμυνας όπου οι γηπεδούχοι απομάκρυναν προσωρινά αλλά ο Ντελέκος που πήρε το ριμπάουντ σούταρε άουτ.

Στο 55' από σέντρα του Ζαχαρόπουλου στο 2ο δοκάρι ο Μεγάλος έπιασε κεφαλιά που έφυγε ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Ντουμάνη.

Στο 74' ο Σκριβάνος του Ηρακλή(είχε περάσει πριν ένα 10λεπτο στον αγώνα) διεκδίκησε μια μπαλιά στα όρια της περιοχής και βρέθηκε στο έδαφος από παρέμβαση του Τσίγκα με τον διαιτητή Βλάχο να καταλογίζει πέναλτι και τον Νίκο Σταματάκο που ανέλαβε την εκτέλεση να ευστοχεί και να κάνει το 1-1 στο 75'.

Στο 86' ο Τσίγκας σε ένα σόλο που θύμισε.. Μέσι πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του αλλά το πλασέ του που πήγαινε προς την εστία του Ντουμάνη ήταν αδύναμο και ο Μπατζελής που ακολουθούσε πρόλαβε και έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 88' οι γηπεδούχοι ζήτησαν έντονα πέναλτι σε πτώση του Παπαδάκη με τον Διαιτητή Βλάχο να λέει παίζεται....

Στις δηλώσεις τους οι δύο προπονητές δήλωσαν ότι έμειναν ευχαριστημένοι από την προσπάθεια των ομάδων τους με τον Θανάση Μεθενίτη να δηλώνει ότι η ομάδα του προσπαθεί πάντα να παίζει ορθολογικά αλλά σήμερα δεν κατάφερε να μετουσιώσει την κυκλοφορία της μπάλας σε ευκαιρίες και δεν σχολιάζει ποτέ την διαιτησία, ενώ ο Μίλτος Γκόφας είπε ότι η ομάδα του είχε τις καθαρές ευκαιρίες στο παιχνίδι σε αντίθεση με τον αντίπαλο που δεν είχε καμία και η ομάδα του έχει πολλά παράπονα από την διαιτησία. (Υπάρχουν οι δηλώσεις τον προπονητών σε άλλο άρθρο στο Evia Goal.


ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Βλάχος,  Γουρνιάς - Κάλλης 


ΑΡΤΑΚΗ (Μίλτος Γκόφας): Τζουβάρας, Τσίγκας, Τσατσαρώνης, Μυρτέζα, Καραμπάς, Ζαχαρόπουλος (86′ Νικολάου), Χατζηστάμου (59′ Παπαδάκης), Στασινόπουλος, Μεγάλος, Δήμου (86′ Κωνσταντάγκας), Π.Δ. Σκριβάνος (68′ Μυτάκης).



ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Θανάσης Μεθενίτης): Ντουμάνης, Ζουλιώτης, Μπαλαμπάνης, Μπατζέλης, Σπανός (46′ Μήτρου), Ρεπετσάς, Σπυράκης (74′ Λάμπρου), Ντελέκος, Καραντάκης (64′ Π.Λ. Σκριβάνος), Βεζιρτζόγλου (86′ Τόσκα), Σταματάκος (86′ Γεωργίου).