Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σπουδαίο διπλό ο Ηρακλής Ψαχνών 2-0 μέσα στον Αλμυρό

 


Σπουδαίο διπλό για τον Ηρακλή Ψαχνών που νίκησε εκτός έδρας τον Αλμυρό Βόλου με 2-0 και ξεκίνησε με το δεξί στην επανέναρξη του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής.

Ο Ηρακλής που ταξίδεψε με απουσίες στην Μαγνησία (Μήτρου, Ντελέκος, Τόσκας) κατάφερε τον απόλυτο αιφνιδιασμό στον αντίπαλο όταν έκανε το 0-1 μόλις στο 3' με δράστη τον Καραντάκη ο οποίος εκμεταλλεύτηκε εκτέλεση φάουλ του Μπαλαμπάνη και σύγχυση της αντίπαλης άμυνας και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Ο τερματοφύλακας Ντουμάνης (από τους κορυφαίους του ΗΡΑ) κράτησε το μηδέν σε 2 περιπτώσεις στο Α' μέρος σε προσπάθεια του Κοντοβά στο 6' και σε δυνατό σουτ του Θεοδωρόπουλου λίγο πριν την ανάπαυλα.

Στο Β' ημίχρονο ο Αλμυρός προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση πιέζοντας στα πρώτα λεπτά αλλά πάλι ο Ντουμάνης είπε όχι σε κεφαλιά του Κατσαβριά στο 62' , στην συνέχεια η ομάδα του Σάκη Μεθενίτη ισορρόπησε τον αγώνα, πήρε μέτρα στο γήπεδο και έφτασε στο τελικό 0-2 στο 78'  με πλασέ από κοντά του Βεζιρτζόγλου μετά από σέντρα του Λάμπρου.

Μετά από αυτή την νίκη ο Ηρακλής βρίσκεται μόνος 2ος στην βαθμολογία με 9 βαθμούς (15 έχει ο Διαγόρας Στεφ/κείου) αλλά με αγώνα λιγότερο καθώς έχει κάνει το ρεπό του.


Διαιτησία: Κουτρομάνος (Καρδίτσας), Παπαλίτσας (Καρδίτσας)-Καλογριανίτης (Καρδίτσας).


ΑΛΜΥΡΟΣ ΒΟΛΟΥ (Θεοδώρου): Φλίγκος, Παππαεμανουηλίδης, Μιχόπουλος, Πλαβός, Κόκκας (70' Αλαμάνης), Βαγενάς (60’ Λάμπος), Θεοδωρόπουλος, Κουτσούκης (60' Μυργιώτης), Κοντοβάς, Καραλούλης (60' Κατσαβριάς), Δημουλάς.


ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Μεθενίτης): Ντουμάνης, Ζουλιώτης, Μπαλαμπάνης, Μπατζελής, Ρεπετσάς, Σπανός, Σταματάκος (86' Γ. Ζαχαριάς), Σπυράκης (76' Γ. Λάμπρου), Καραντάκης (76' Π. Γεωργίου), Βεζιρτζόγλου (86' Ρεσβάνης), Τσούτσης (61' Π. Λ. Σκριβάνος).