Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ο ΑΟ Ν.Αρτάκης ήταν "Μεγάλος" και πέρασε με 3-1 μέσα από την Αταλάντη


Με πρωταγωνιστή τον Λεωνίδα Μεγάλο που πέτυχε και τα τρία τέρματα, αλλά και σε καλή μέρα τους περισσότερους ποδοσφαιριστές του ο ΑΟΝΑ πέτυχε σπουδαίο διπλό νικώντας εκτός έδρας την Αταλάντη με 3-1.

Η ομάδα του Μίλτου Γκόφα ήταν καλή και ουσιαστική ειδικά στο Β' ημίχρονο και μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα σκαρφάλωσε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Στο Α' μέρος το παιχνίδι έδειχνε πιο ισορροπημένο αλλά την μεγάλη φάση την είχε ο ΑΟΝΑ στο 37' όταν ο Δήμου έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στην συνέχεια της φάσης οι γηπεδούχοι απομάκρυναν πάνω στην γραμμή του τέρματος.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν απόδοση και κατάφεραν να προηγηθούν στο 54' με πλασέ του Μεγάλου από κοντά ύστερα από προσπάθεια και πάσα του Χατζηστάμου.

Η Αταλάντη αντέδρασε άμεσα και ισοφάρισε σε 1-1 στο 58' με σουτ του Δουβάρα μέσα από την περιοχή.

Τον τελικό λόγο όμως στο παιχνίδι τον είχε η Αρτάκη που έκανε το 1-2 στο 69' πάλι με τον Μεγάλο από πάσα του Δήμου και στο 88' ο επιθετικός των φιλοξενούμενων έκανε χατ-τρικ πετυχαίνοντας το τελικό 1-3.


ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αλαφογιάννης (Βοιωτίας),  Σοφός (Βοιωτίας)-Λαμπροπούλου (Βοιωτίας), παρατηρητής: Πουγκακιώτης (Φθιώτιδας).


ΑΤΑΛΑΝΤΗ (Μάκης Ζαχαρόπουλος): Ανδρούτσος, Τσακανικας, Σακκάς, Σαλιάι, Μακρόπουλος, Σούλκα, Α. Μαλισσιόβας, Κ. Μαλισσιόβας, Τζιβελέκης (65′ Μαλέρδος), Δουβάρας, Γκριτζάφης (57′ Χαϊκάλης).



ΑΟ Ν.ΑΡΤΑΚΗΣ (Μίλτος Γκόφας): Τζουβάρας, Τσίγκας, Τσατσαρώνης, Μυρτέζα, Καραμπάς, Ζαχαρόπουλος (77′ Πατερίτσας), Χατζηστάμου (59′ Μυτάκης), Στασινόπουλος, Μεγάλος, Δήμου (83′ Κωνσταντάγκας), Σκριβάνος (59′ Παπαδάκης).