Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Αβαντίδες - ΠΑΟΚ 0-2: Στάθηκαν καλά απέναντι στις πρωταθλήτριες, έχασαν στις λεπτομέρειες

 


Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Αβαντίδες στον μεγάλο τελικό με τον ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό του Βόλου αλλά ηττήθηκαν στις λεπτομέρειες 0-2 από τον δικέφαλο του βορρά που είναι μόνιμος πρωταθλητής τα τελευταία χρόνια στο γυναικείο ποδόσφαιρο (κατέκτησε το 16ο πρωτάθλημα)  και στο σημερινό παιχνίδι είχε στο μεγαλύτερο μέρος την πρωτοβουλία των κινήσεων απέναντι σε μια καλά οργανωμένη μεσοαμυντικά ομάδα όπως ήταν η ομάδα της Εύβοιας.

Ενα λάθος της Αλεξάκη που δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την μπάλα σε ένα μακρινό φάουλ της Μήτκου μόλις στο 8' έφερε τον ΠΑΟΚ προηγούμενο με 1-0.

Στο 86' ο ΠΑΟΚ διπλασίασε τα τέρματα του όταν η Πατερνά έκανε σέντρα από δεξιά και η Σπυριδωνίδου με ανάποδο ψαλίδι πέτυχε με υπέροχο τρόπο το 2-0 για τις Θεσσαλονικιές.

Στο ξεκίνημα της φάσης του 2ου γκολ οι Αβαντίδες είχαν ζητήσει φάουλ στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία ήταν για τον ΠΑΟΚ στο 66' αλλά η Αλεξάκη σταμάτησε σε τετ α τετ την Μπαξεβάνου.


ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ (Ντράγκαν Κνέζεβιτς): Αλεξάκη, Τζαφέρη (90’+1′ Αργυρίου), Νεοφύτου, Μελισσού, Λάππα, Αρκουλή, Ντζάνη, Λάγιου, Χριστοφορίδη, Μπάδα (83′ Λόγου), Παχάκη (75′ Μυρτολλάρι).


ΠΑΟΚ (Πέριτσα Κρστιτς): Παπακωνσταντίνου, Καραπέτσα, Σμιλκοβιτς, Μήτκου, Πατερνά, Στράντζαλη (73′ Δοϊρανλή λ.τ.), Κακαμπούκη, Γκάτσου, Σπυριδωνίδου, Πούλιου (83′ Βαρδαλή), Πίτσιου (59′ Μπαξεβάνου).