Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Πρωταθλήτριες στον Νότιο όμιλο οι Αβαντίδες


Πρωταθλήτριες στον νότιο όμιλο της Α' Εθνικής οι Αβαντίδες που μετά το μεγάλο διπλό επί του Εργοτέλη την Κυριακή νίκησαν σήμερα άνετα στο Ενωσιακό γήπεδο τον Ατρόμητο με 6-2 και κατέκτησαν τον τίτλο.

Η ομάδα της Εύβοιας θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα Ελλάδας την Κυριακή 13 Ιουνίου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο με αντίπαλο τον πρωταθλητή του βορείου ομίλου ΠΑΟΚ.

Το παιχνίδι με τον Ατρόμητο ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για τις Αβαντίδες που προηγήθηκαν 1-0  μόλις στο 5' με αυτογκόλ της Γκουδέλου.

Στο διάστημα 10'-13' οι γηπεδούχες είχαν τρία δοκάρια με τις Παχάκη, Νεοφύτου και Τζαφέρη.

Στο 16' η Τζαφέρη με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 2-0.

Στο 26' έγινε το 3-0 με σουτ της Παχάκη.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Ατρόμητος μείωσε στο 49' σε 3-1 με την Σύρμη.

Στο 53' η Τζεβελέκου βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση αλλά η τερματοφύλακας του Ατρόμητου την σταμάτησε, ενώ στο 58' η ίδια παίκτρια είχε σουτ στο δοκάρι.

Στο 60' η Παχάκη από ωραία πάσα της Λόγου έκανε το 4-1.

Στο 65' η Λάγιου έκανε το 5-1 και στο 75' η Τζεβελέκου έγραψε το 6-1.

Στο 84' η Σύρμη διαμόρφωσε το τελικό 6-2.

 

ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ (Ντράγκαν Κνέζεβιτς): Καββούρη, Λάππα (46′ Τυλιγάδη), Νεοφύτου (29′ Τζεβελέκου), Μελισσού (29′ Αργυρίου), Μυρτολλάρι (46′ Μπίστα), Αρκουλή, Γαγάρα, Λάγιου, Χριστοφορίδη (29′ Λόγου), Τζαφέρη, Παχάκη.


ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Βασίλης Σπέρτος): Τσιρίτα, Ανιβάνογλου (59′ Καρατσοφόγλου), Παπουτσά, Κουτουλοπούλου, Ε. Δαμουλιάνου, Κανέλλη (65′ Αργύρη), Γκουρβέλου (25′ Συρμή), Κώστα, Κυριακίδη, Λαδερού (46′ Καρανταλή)