Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ελένη Πελετίδου: Η διαδρομή της από το Ρυάκιο μέχρι τον Ηρακλή Ψαχνών

 


ΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΑΡΘΡΟ-ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ''ΠΑΝΟΠΛΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ'' ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΛΕΝΗ ΠΕΛΕΤΙΔΟΥ!!!

Γεννήθηκε και μεγάλωσε σε ένα χωριό της Κοζάνης, το Ρυάκιο, όπου τον ελεύθερο της χρόνο ήταν με μία μπάλα στα πόδια. Επομένως ήταν αναπόφευκτη η ενασχόληση της με τον ''βασιλιά'' των σπορ, καθώς και σε συνδυασμό ότι μεγάλωσε σε μία κατ' εξοχήν ποδοσφαιρική οικογένεια, στην οποία όλοι έπαιξαν ποδόσφαιρο(ο πατέρας της και τα αδέρφια της).

Στην ηλικία των 14 ετών η πρώτη της γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα υπήρξε ο Ολυμπιακός Κοζάνης, όπου εν συνεχεία μετονομάστηκε σε ΠΑΟΚ Κοζάνης. Παράλληλα λόγω φοιτητικών υποχρεώσεων μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη και αγωνίστηκε με τα χρώματα του ΠΑΟΚ από το 2001-2008.

Αργότερα απείχε από την αγωνιστική δράση περίπου δύο χρόνια για προσωπικούς λόγους και επανήλθε στα γήπεδα, καθώς κάλυψε επάξια την εστία της ομάδας της Γλυφάδας για τρεις ολόκληρες ποδοσφαιρικές σεζόν. Ακολούθως επέστρεψε στη μεγάλη της αγάπη, τον ΠΑΟΚ, και παρέμεινε μέχρι το 2018.Έπειτα επέστρεψε στη Γλυφάδα για μία σεζόν, ενώ από τον Οκτώβριο του 2019 μέχρι τον Μάρτιο 2021 ήταν προπονήτρια τερματοφυλάκων στα Εθνικά μας κλιμάκια. 

Τη φετινή ιδιαίτερη κρίσιμη και δύσκολη χρονιά η Ελένη Πελετίδου υπήρξε η πρώτη προπονήτρια τερματοφυλάκων σε ανδρική ποδοσφαιρική ομάδα και συγκεκριμένα στον Ηρακλή Ψαχνών, ο οποίος έφθασε μία ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Η πολύπειρη καταξιωμένη και εργατική διεθνής γκολκίπερ Ελένη Πελετίδου αποτέλεσε μία σοβαρή εγγύηση κάτω από τα γκολπόστ του ''Δικεφάλου'' του Βορρά και εξασφάλιζε μία απόλυτη σιγουριά με τα ''πλούσια'' αντανακλαστικά που η ίδια διαθέτει, ενώ γεύτηκε πολλές επιτυχίες και τρόπαια με την ασπρόμαυρη ομάδα της Θεσσαλονίκης. 

Από την άλλη πλευρά κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την εγνωσμένη της αξία στην Εθνική Ομάδα Γυναικών, έχοντας επιδείξει αρκετές συμμετοχές!

Σε προσωπική της συνέντευξη στην ηλεκτρονική μας ενημερωτική σελίδα ''Ματιές'' στο Γυναικείο Ποδόσφαιρο, μας αποκάλυψε πως το σπουδαιότερο ματς της ποδοσφαιρικής της καριέρας με τη Γαλανόλευκη σημειώθηκε στη Ρεν της Γαλλίας με την ομώνυμη Εθνική στο πλαίσιο του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και παρουσία 25000 θεατών!!!

Ήθος, υψηλό φρόνημα, αφοσίωση, προσήλωση στους στόχους και τα σχέδια της, αλλά και θερμή πίστη είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που διέπουν την πολύπειρη καταξιωμένη πρώην διεθνή γκολκίπερ και νυν προπονήτρια τερματοφυλάκων του Ηρακλή Ψαχνών, αλλά πάνω απ' όλα σπουδαίο άνθρωπο Ελένη Πελετίδου.

Εκτός γηπέδων είναι Άξια και Πάνοπλη Αστυνομικός υπηρετώντας με τιμή και διασφαλίζει τη δημόσια τάξη κάτω απο δύσκολες συνθήκες. Καλείται να ολοκληρώσει τις αποστολές της και να θυσιάσει ακόμα και την ίδια της την ζωή πάνω στο καθήκον! Γυναίκα που αποτελεί σύμβολο και πραγματοποιεί καταπληκτικές αποκρούσεις σε κάθε τομέα της ζωής της.

Οι στόχοι της ζωής της είναι η δημιουργία σταθερών βάσεων και δίνει τη δέουσα προσοχή στην καριέρα της, αλλά και στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις! Πολυπράγμων με δύναμη και θέληση αντικατοπτρίζει μία σύγχρονη γυναίκα, που δεν χάνει κανέναν από τους ρόλους της, προσπαθώντας να είναι επιτυχημένη σε όλους τους τομείς!!!

ΥΓ:ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΕΛΕΝΗ ΠΕΛΕΤΙΔΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΩΝ!!!


Επιμέλεια: Ηλίας Σχορτσιανίτης