Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Παλαίμαχοι ΠΑΟ Πολιτικών: Με διάλογο και συνεννόηση να βρούμε τους τρόπους για την σωστή λειτουργία των αθλητικών χώρων


 Οι παλαίμαχοι του ΠΑΟ Πολιτικών με ανακοίνωση τους αναφέρονται σε θέματα που αφορούν την ομάδα όπως οι παραιτήσεις μελών του Δ/Σ και η χρήση του γηπέδου που όπως υποστηρίζουν είναι για να αθλούνται όλοι και όχι μόνο η ομάδα.

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με έκπληξη διαβάσαμε τις τελευταίες ημέρες, τις ανακοινώσεις για παραίτηση μελών του ΔΣ της ομάδας μας ΠΑΟ Πολιτικών. 

Ανακοινώσεις με διάφορες αναφορές αλλά και αφήνοντας αιχμές για παλαιμάχους ποδοσφαιριστές που δημιούργησαν προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία της ομάδας. Θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι στηρίζουμε τον πρόεδρο και το υπόλοιπο ΔΣ στην προσπάθεια του. 

Δεν υπάρχει καμία πρόθεση από πλευράς των παλαιμάχων να εμπλακούν στα διοικητικά της ομάδας. Ημασταν και θα είμαστε πάντα δίπλα για να βοηθήσουμε όπου μας ζητηθεί.

Ο μοναδικός λόγος διαφωνίας μας με ορισμένους παράγοντες, είναι ότι δεν μπορούν να κατανοήσουν ότι το γήπεδο Πολιτικών όπως και όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι που διαθέτει το χωριό μας είναι για όλους τους κατοίκους και όχι αποκλειστικά για μία ομάδα ανθρώπων. 

Σίγουρα είναι σεβαστό και αποδεκτό από όλους ότι προτεραιότητα έχουν οι υποχρεώσεις της ομάδας. Αλλά πρέπει να γίνει επίσης σεβαστό ότι δικαίωμα στην άθληση έχουν όλοι και δεν μπορεί να τους το στερήσει κανένας παράγοντας αυτό.

 Καταδικάζουμε τον αποκλεισμό από τον μοναδικό χώρο άθλησης των κατοίκων και των παιδιών.

 Καταδικάζουμε πρακτικές άλλων εποχών, καλώντας την αστυνομία να συλλάβει τα παιδιά του χωριού που πήγαν να παίξουν εκεί.

 Καταδικάζουμε απαράδεκτες ενέργειες, όπως να  κλειδώνουν τα αποδυτήρια και να φιλοξενούμε ομάδες αφήνοντας τους να αλλάζουν σε εξωτερικούς χώρους του γηπέδου.

Είμαστε έτοιμοι με διάλογο, συνεννόηση και κατανόηση να βρούμε τους τρόπους για την σωστή και εύρυθμη λειτουργία των αθλητικών χώρων προς όφελος όλων .

Με Εκτίμηση

Παλαίμαχοι Πολιτικών