Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΠΑΟ Πολιτικών: Αντώνης Μπισμπικόπουλος ο εκλεκτός για την τεχνική ηγεσία

 


Η διοίκηση του ΠΑΟ Πολιτικών ήρθε σε συμφωνία και αποφάσισε να δώσει τα κλειδιά της τεχνικής ηγεσίας στον Αντώνη Μπισμπικόπουλο ο οποίος είναι ο εκλεκτός της διοίκησης και πλέον επίσημα ο αντικαταστάτης του Αγγελου Βογιατζή.

Ο Μπισμπικόπουλος που ως ποδοσφαιριστής έχει φορέσει την φανέλα πολλών ομάδων της Εύβοιας με μεγάλη επιτυχία είναι και προπονητής στις ακαδημίες του συλλόγου και μάλιστα πριν λίγες μέρες πήρε και το δίπλωμα προπονητή από την ΕΠΟ (UEFA C).

Όσο αφορά τον σχεδιασμό της ομάδας για την νέα ποδοσφαιρική σεζόν η διοίκηση διαψεύδοντας τις κασσάνδρες (που την ήθελαν να αποχωρεί) συνεχίζει κανονικά με πρωταρχικό στόχο να παραμείνει ο βασικός κορμός του ρόστερ και σε συνεργασία με τον νέο προπονητή να γίνουν προσθήκες όπου κριθεί απαραίτητο έτσι ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί έτοιμη στο ξεκίνημα της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας για Αν.Μπισμπικόπουλο:

Ο Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Ομιλος Πολιτικών  ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ  ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ   ΜΕ  ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΜΠΙΣΜΠΙΚΟΠΟΥΛΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ ΣΕΖΟΝ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ