Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Θρήνος στο Αλιβέρι και το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο, έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Καλοκαιρινός


Το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο και ιδιαίτερα ο Ταμυναϊκός, το Αλιβέρι και η ευρύτερη περιοχή από το απόγευμα της Τετάρτης 4 Αυγούστου πενθούν το ξαφνικό χαμό του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και προπονητή Νίκου Καλοκαιρινού που έφυγε από κοντά μας στα 61 του έτη.

Ο Νίκος Καλοκαιρινός είχε συνδέσει ποδοσφαιρικά το όνομα του με τον Ταμυναϊκό καθώς εκεί αγωνίστηκε τα περισσότερα χρόνια της καριέρας του και ήταν μέλος της  ομάδας που έπαιξε στη  Δ' Εθνική αρχές της δεκαετίας του 90' και μετά τον υποβιβασμό στο τοπικό πρωτάθλημα το 1997 ανέλαβε προπονητής για 7 σεζόν, αλλά και για ένα διάστημα το 2011.

Νωρίτερα την δεκαετία του 80' είχε αγωνιστεί με την φανέλα της Θήβας και της Χαλκίδας στην Β' Εθνική.

Στις εκλογές της ΕΠΣΕ το 2015 έλαβε μέρος και εκλέχθηκε 2ος αναπληρωματικός.

Για αρκετά χρόνια διατηρούσε πρακτορείο ΠΡΟΠΟ στο Αλιβέρι, ενώ τα τελευταία χρόνια η κύρια ασχολία του ήταν οι αγροτικές καλλιέργειες.

Ο Νίκος Καλοκαιρινός το απόγευμα της Τετάρτης βρισκόταν σε αγρόκτημα του στην περιοχή του Δύστου όπου ένιωσε αδιαθεσία, πυροσβέστες που περιπολούσαν στην περιοχή λόγω της φωτιάς που είχε στην περιοχή την προηγούμενη μέρα του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες και μεταφέρθηκε αρχικά στο Κ.Υ. Αλιβερίου και στην συνέχεια στο Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου και εξέπνευσε από ανακοπή καρδιάς πριν προλάβουν να τον μεταφέρουν σε Νοσοκομείο της Αθήνας.

Το EVIA GOAL εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Φίλε Νίκο καλό σου ταξίδι.....