Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ: Έχασε την πρόκριση στις λεπτομέρειες και στο τέλος Αρτάκη - Κηφισιά 1-2

 



Μετά από πολύ καλή εμφάνιση η Αρτάκη έπεσε ηρωικά μαχόμενη χάνοντας την πρόκριση για τον τέταρτο γύρο του κυπέλου από την Κηφισιά στο ''Νίκος Κίλιμπας ''με 2-1.

Οι παίκτες του Νίκου Κουρμπανά έπαιξαν σαν ίσοι προς ίσους απέναντι σε έναν αντίπαλο πιο έμπειρο και με μια κατηγορία παραπάνω ( σουπερ λιγκ 2) αποδεικνύοντας την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στις τάξεις τψν Αρτακιανών.Χώρια που το μάτς ξεκίνησε στραβά όταν στο 17΄ο Πειραιώτης Πουλόπουλος ανακάλυψε πέναλτι σε μαρκάρισμα του  Γιαννιτσάνη μέσα στην περιοχή από τον Καραμπά .

Το πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο Ντοριβάλ(0-1).

Η συνέχεια ανήκε στους παίκτες της Αρτάκης που με πρώτο βιολί τον εντυπωσιακό κατά διαστήματα Εσκουδέρο έφτασαν άμεσα στην ισοφάριση .

Ήταν στο 20'όταν σέντρα ξυραφιά  από τον Ζιγκερίδη πετάχτηκε σαν κόμπρα ο Καραμπάς και  έφερε το ματς στα ίσια(1-1).

Το παιχνίδι είχε καλές προσπάθειες με τις ομάδες κυρίως να προστατεύουν  τις άμυνες τους και με την Αρτάκη περισσότερο επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις..

Ειδικά στο 71΄όταν φάουλ του Εσκουδέρο έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Μιχελής και στο 72' ο μόλις πριν λίγο εισελθών στο ματς Χατζηστάμου δεν έπιασε σωστά την κεφαλιά απέναντι από τον αντίπαλο γκολκίπερ.

Για να έρθει στο 87' ο Τετέι με πλασέ μετά από σέντρα του Πριόνα να στείλει την ομάδα των βορείων προαστείων στην επόμενη φάση.

Μεγάλη προσπάθεια από την Αρτάκης που πλήρωσε το μάρμαρο της ατυχίας καθώς είδε τον Εσκουδέρο να αποχωρεί στο 76'λόγω τραυματισμού καθιστώντας έτσι την υπόθεση πρόκριση σε ευσεβή πόθο.

Η διαιτησία του Πειραιώτη Πουλόπουλου εκνεύρισε τους γηπεδούχους μιας και εκτός της φάσης του πέναλτι η συμπεριφορά του στον πειθαρχικό έλεγχο αποδείχθηκε αρνητική.


ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Πουλόπουλος (Πειραιά), Πλάκας (Δυτικής Αττικής) - Χρηστάκος (Πειραιά).


ΑΡΤΑΚΗ (Νίκος Κουρμπανάς): Ντουμάνης, Στασινόπουλος, Τσατσαρώνης (80′ Αρκούδας), Τσούπρος, Καραμπάς, Κωνσταντίνου (68′ Χατζηστάμου), Παπαδάκης, Ντελέκος, Ζιγκερίδης (68′ Μεγάλος), Εσκουρέντο (75′ Ζαχαρόπουλος), Σταματάκος.



ΚΗΦΙΣΙΑ (Νίκος Κούστας): Μιχελής, Πριόνας, Σωτηράκος, Αρτιματάς, Παυλάκης, Παπασάββας (80′ Τζέλη), Οικονομίδης (46′ Πρίτσας), Ντοριβάλ (90' Μκριτσιάν), Καραγκούνης (66′ Κρητίκος), Τετέι, Γιαννιτσάνης (66′ Γκότοβος).


ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΕΡΟΥΤΣΟΣ