Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Α΄ φάση Κυπέλλου «Απόστολος Πανταζής»: ΑΕ Ιστιαίας – Αναγέννηση Μαντουδίου 2-2

 

Σε ένα αγώνα για την πρώτη φάση του Κυπέλλου Εύβοιας «Απόστολος Πανταζής»  και ο οποίος είχε πολλά στοιχεία ντέρμπι, η ομάδα της Ιστιαίας αντιμετώπισε αυτήν της Αναγέννησης Μαντουδίου και ολοκληρώθηκε ισόπαλος 2-2. Το παιχνίδι τα είχε ΟΛΑ, θα λέγαμε: δυνατό παίξιμο, φάσεις, γκολ,  cooling brakes, δυό δοκάρια και κόκκινη κάρτα.

To "φίλμ" του αγώνα

Η ομάδα της ΑΕ Ιστιαίας είχε ένα μικρό προβάδισμα στο πρώτο τέταρτο του αγώνα, όμως στο 27΄ η πρώτη καλή ευκαιρία ήταν για τους φιλοξενούμενους. Συγκεκριμένα ο Μαναρίτσας προωθήθηκε μόνος του από την σέντρα και έφτασε τετ α τετ με τον Δαμάσκο, σούταρε από μακριά στέλνοντας την μπάλα έξω από το αριστερό του δοκάρι. 

Στο 32΄ όμως και πάλι ο «συνήθης ύποπτος» Τάσος Μαναρίτσας, αιφνιδίασε την άμυνα της Ιστιαίας και μόνος του με τον Δαμάσκο δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ, γράφοντας το 0-1.

Στο 34΄ μεγάλη ευκαιρία χάνει το Μαντούδι με τον Μαναρίτσα να στοχεύει τα δίχτυα του Δαμάσκου που με τα ακροδάχτυλα στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και από εκεί σε κόρνερ.

Στο 43΄ και πάλι η ομάδα του Κώστα Ζυγογιάννη χάνει ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά της με τον Αργύρη Στεργίου να βρίσκεται κοντά στα δίχτυα αλλά υπό την πίεση του Καλιβάτσι σούταρε πάνω στο σώμα του Δαμάσκου.

44΄ Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία, διπλή μάλιστα, για την Ιστιαία: πλασέ από πολύ κοντά πρώτα του Δήμου και στη συνέχεια του Ηλία Στεργίου, διώχνει και τις δύο φορές ο Μπίλας.

50΄ Ο Μανατρίτσας από πλάγια θέση πλασάρει προς τα δίχτυα του Δαμάσκου που βρίσκει την μπάλα με τα δάχτυλα, την στέλνει να «γλύψει» το οριζόντιο δοκάρι του και να καταλήξει και πάλι στον αγωνιστικό χώρο.

70΄ Η ομάδα του Μαντουδίου διπλασιάζει τα τέρματά της και πάλι με τον Μαναρίτσα, που μπαίνει από αριστερά και  σουτάρει από την γωνία της μεγάλης περιοχής, μόνος του με τον Δαμάσκο που δεν μπορεί να κάνει κάτι, βρίσκοντας τα δίχτυα του για δεύτερη φορά, 0-2.

72΄ Η Ιστιαία φαίνεται να αντιδρά πολύ γρήγορα και μετά από κόρνερ ο Γλύκος μέσα από την περιοχή με κεφαλιά μειώνει σε 1-2.

75΄ Ο αγώνας διακόπτεται για λίγα λεπτά αφού ο Τσώνος βρίσκεται στο έδαφος με αίματα στο πρόσωπο και τους συμπαίκτες του να διαμαρτύρονται για να δοθεί κόκκινη κάρτα στον Βούλγαρη που τον χτύπησε με τον αγκώνα του και έσχισε το φρύδι του. Ο ρέφερι αφού πρώτα φρόντισε να δοθούν οι πρώτες βοήθειες τον ποδοσφαιριστή της Ιστιαίας, στην συνέχεια έδειξε απευθείας κόκκινη κάρτα στον Βούλγαρη, που είχε μπει σαν αλλαγή και ο οποίος άφησε την ομάδα του με ένα παίκτη λιγότερο.

80΄ Πλάγιο σουτ του Δήμου βγαίνει έξω από το δεύτερο δοκάρι.

82΄ Ο Δήμου από κοντά σουτάρει, μετά από απόκρουση του Μπίλα, η μπάλα κοντράρει σε αμυνόμενο και καταλήγει κόρνερ.

91΄ Ο Τριανταφύλλου εκτελεί φάουλ και η μπάλα φτάνει στην περιοχή του Μπίλα που γίνεται «χαμός» από παίκτες και των δύο ομάδων, βρίσκεται κοντά στον Αντώνη  Γερογιωργάκη που από κοντά φέρνει ανακούφιση στην ομάδα της Ιστιαίας κάνοντας το τελικό 2-2.

(Θα ακολουθήσει πλούσιο ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ σε άλλη ανάρτηση)



ΑΕ ΙΣΤΙΑΙΑΣ:

Δαμάσκος, Καλιβάτσι, Ντέντης, Παπανδρέου (86′ Γερογεωργάκης), Τριανταφύλλου, Γλύκος, Τσώνος, Η. Στεργίου, Παπασταμούλος (65′ Πανταζής), Δήμου, Πετής (46′ Σταθαράς).




ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ: (Ζυγογιάννης)

Γ. Μπίλας, Ι. Καντζούρας (57′ Βουλγάρης), Τσιβίκας, Τσικτσίρης, Δασκαλόπουλος, Τάρλας, Γαβριήλ (70′ Σταμούλος), Ν. Μπίλας, Μαναρίτσας, Ν. Γοργομάτης, Α. Στεργίου.


Διαιτητές: Τουλούμης  (Ρουμπής - Δελχάς)