Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΥΒΟΙΑΣ: Άνετο απόγευμα το Αυλωνάρι 3-0 μέσα στον Άγιο Λουκά


 Άνετη νίκη για το Αυλωνάρι που επικράτησε για την πρώτη φάση του κυπέλλου εκτός έδρας του Αγίου Λουκά με σκορ 3-0.

Και οι δύο αντίπαλοι αγωνίστηκαν με αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές αλλά η  διαφορά κατηγορίας που χωρίζει τις δύο ομάδες ήταν ορατή μέσα στο παιχνίδι.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και εκτός των 3 τερμάτων είχαν δύο δοκάρια και αρκετές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ.

Από την άλλη οι γηπεδούχοι είχαν μια τεράστια ευκαιρία στο 0-2 για να ξαναμπούν στο παιχνίδι και προσπάθησαν αρκετά στο Β' ημίχρονο να πετύχουν κάποιο τέρμα αλλά δεν τα κατάφεραν.

Στο 3'  από εκτέλεση κόρνερ και σύγχυση στην περιοχή του Αγίου Λουκά ο Παππάς από κοντά έκανε το 0-1.

Στο 13' ο Καρκαλέτσης απέκρουσε σε κόρνερ, την εκτέλεση του οποίου ανέλαβε ο Ηλίας και ο Κωτσής στην προσπάθεια του να απομακρύνει έκανε το 0-2 στο 14'

Στο 16' ο Τόλιζας χάνει τεράστια ευκαιρία για τον Αγιο Λουκά καθώς βρέθηκε σε ανεπανάληπτο τετ τα τετ με τον Μπασινά ο οποίος απέκρουσε.

Στο 35' φάουλ του Ηλία απέκρουσε ο Καρκαλέτσης και στο 42' φοβερό σουτ του Ντραγκότι τράνταξε το δοκάρι του τερματοφύλακα των γηπεδούχων.

Στο 70' ο Ντραγκότι δεν αστόχησε από καλή θέση κάνοντας το 0-3.

Στο 80' το Αυλωνάρι είχε νέο δοκάρι με τον Τσιάκο.


ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Δανιηλίδης, Πασχαλίδης-Κελεπούρης.


ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Β. Καρκαλέτσης, Τσάλας, Κιάτος, Κόρμπας, Ν. Πιλάτης, Γκαρούτσος (46′ Μπόκαρης, 62′ Κιούσης), Κωτσής, Γ. Πηλιχός, Περήφανος (46′ Αντωνίου), Δημολιάνης, Τόλιζας (46′ Γανωτής).



ΑΥΛΩΝΑΡΙ (Γιώργος Τζόκας): Μπασινάς, Παππάς, Μπρεγκανάκου, Μαστροκώστας, Ξυράφης (68′ Πόγκας), Καράπας (82′ Χοσαλάρι), Γ. Κούκης (68′ Μπάρδι), Ηλίας, Τσιάκος, Ντραγκότι, Ν. Παναγιώτου (46′ Γλυκός).