Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Β΄φάση Κυπέλλου: ΑΕ Ιστιαίας - Αρτεμησιακός 2 - 0



Για τη δεύτερη φάση του Κυπέλλου Εύβοιας «Απόστολος Πανταζής», η ΑΕ Ιστιαίας κέρδισε την ομάδα του Αρτεμησιακού με 2-0 σε έναν αγώνα που δεν έχει να δρέψει δάφνες.

Με τη σημερινή της νίκη, η ομάδα της Ιστιαίας προκρίθηκε στην Γ΄ Φάση του Κυπέλλου.

Το αποτέλεσμα κρίθηκε «από τα αποδυτήρια» και τις δύο φορές, μιας και το πρώτο τέρμα πέτυχε ο Δήμου έξω από την περιοχή, πριν να συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό του αγώνα, ενώ το δεύτερο πέτυχε ο Γλύκος 

με το σφύριγμα της επανάληψης, στέλνοντας την μπάλα πάνω από τον Βασιλικιώτη και τελικά μπαίνοντας με την μπάλα στα δίχτυα.

Ο αγώνας δεν είχε αξιόλογες φάσεις, με την ομάδα των γηπεδούχων να χάνει ευκαιρίες  που θα μπορούσαν να ολοκληρωθούν με γκολ.

Στο 38΄ ο Νάτσιος είδε απευθείας κόκκινη κάρτα, μιας και σε φάση τετ α τετ με τον Δήμου, για να σώσει την εστία του βγήκε εκτός περιοχής και έκοψε την μπάλα με τα χέρια (και τον Βασιλικώτη να παίρνει τη θέση του).


ΑΕ Ιστιαίας:

Δαμάσκος, Σταθαράς Α (57′ Πανταζής), Φλέβας (87′  Σταθαράς Σ), Παπανδρέου, Τριανταφύλλου, Γλύκος, Ντέντης,  Στεργίου, Γερογεωργάκης (57′ Παπασταμούλος), Δήμου, Καλιβάτσι (76′ Κουρομιχελάκης).


Αρτεμησιακός (Χ. Ανέστης):
Νάτσιος, Γαβριήλ, Βαλμάς, Ψύλλος, Φατσής, Σταματάκης, Ν. Στραφιώτης, Μεταξιώτης, Βασιλικιώτης, Γκογκομήτρος, Μηνάς (46′ Παπαδιώτης).


Διαιτησία: Πόγκας (Σέρρας - Σταύρου)