Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ανθρωπιά και Αλληλεγγύη ήταν οι νικητές....Αρτάκη - Παλαίμαχοι Εθνικής 2004 2-2

 


Σε έναν αγώνα με έντονο το συγκινησιακό στοιχείο η Αρτάκη και μια ομάδα επιλέκτων της χρυσής εθνικής του 2004 έκαναν επίδειξη αλληλεγγύης προς τους πυρόπληκτους συνανθρώπους μας .

Το τελικό σκορ 2-2 άνευ σημασίας όμως όλοι οι φορείς ήταν εκεί δίνοντας βροντερό παρών .

Υπό την αιγίδα της ΕΠΣΕ, δήμαρχος και περιφερειακοί τόνισαν την μεγάλη σημασία του φιλικού αυτού παιχνιδιού.

Μοναδική παραφωνία η μικρή ανταπόκριση του κόσμου ήταν δεν ήταν 100 άτομα την στιγμή που έπρεπε να είχε γεμίσει το''Νίκος Κίλιμπας΄΄.

Για την ιστορία προηγήθηκε στο 20΄΄ η Αρτάκη με πλασέ του Χατζηστάμου ισοφάρισαν οι επίλεκτοι με τον αειθαλή Γιώργο Καραγκούνη στο 5' του δευτέρου ημιχρόνου, ο Ζιγκερίδης έβαλε εκ νέου μπροστά στο σκορ την Αρτάκη στο 10' της επανάληψης για να κλείσει το σκορ στο τελευταίο λεπτό του 70 λεπτου ο Κ.Λυμπερόπουλος με πλασέ μετά από έξοχη ενέργεια του Καραγκούνη.

Αρτάκη: Ντουμάνης, Χατζηστάμου, Τσατσαρώνης, Τσούπρος, Καραμπάς, Κωνσταντίνου, Παπαδάκης, Ντελέκος, Ζιγκερίδης, Εσκοβάρο, Λέκκας, έπαιξαν επίσης Κατσαρής, Ζαχαρόπουλος, Κουτρόπουλος, Αρκούδας, Στασινόπουλος, Μεγάλος , Σταματάκος, Μπασινάς, Ντρέκης, Αναστόπουλος.



Επίλεκτοι Εθνικής Ελλάδας 2004: Χαλκιάς, Καφές, Καψής, Κυργιάκος, Πετρόπουλος, Μάκος, Ούμπιτεζ, Κεφαλάς, Καραγκούνης, Δέλλας, Λυμπερόπουλος Ν,Λυμπερόπουλος, Κατσούλης, Κατσιλιάνος, Κωστούλας.


ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΕΡΟΥΤΣΟΣ