Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Συνέντευξη Τύπου του ΑΟ Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ



Πραγματοποιείται αυτή την ώρα η συνέντευξη τύπου του ΑΟ Ν. Αρτάκης παρουσία του Δ/Σ της ομάδας, του νέου προπονητή Άγγελου Διγκόζη, των ποδοσφαιριστών της ομάδας, των εκπροσώπων της ΕΠΣΕ (κ.κ Ρέτσας, Πίσχινας, Λάμπρου) και εκπροσώπων των Μ.Μ.Ε .

Ο πρόεδρος κ. Βαγιάννης καλωσόρισε την ΕΠΣΕ και τα Μ.Μ.Ε και αναφερόμενος στην φετινή χρονιά είπε ότι "επιτέλους ήρθε η ώρα για μπάλα μετά από όλα αυτά που έχουν συμβεί τον τελευταίο χρόνο με τον covid 19. Όπως είναι γνωστό θα αγωνιστούμε στον 3ο όμιλο όπου όλες είναι πολύ καλές. Οι δικοί μας στόχοι είναι πρωταγωνιστικοί και θα τα καταφέρουμε χωρίς έπαρση αλλά με πολύ σκληρή δουλειά. 

Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της διοίκησης για την βοήθεια που προσφέρουν και χωρίς αυτή την βοήθεια δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα."

Ο κ. Διγκόζης ανέφερε "σας ευχαριστώ για το καλωσόρισμα και βρίσκομαι εδώ γιατί με κέρδισε η επιμονή του προέδρου και το όραμα που έχει για την ομάδα."

Ακολούθησαν βραβεύσεις προς τον πρόεδρο της ΕΠΣΕ Γιάννη Ρέτσα, τον Γ.Γ Γιώργο Πίσχινα και τον μεγάλο χορηγό της ομάδας, την εταιρία "Εν Αρτάκη".