Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Γ΄ Κατηγορία - Βόρειος Όμιλος: ΠΑΟ Λιχάς - Ολυμπιακός Λίμνης 0-1



Στην Αιδηψό για την 6η αγωνιστική της Γ΄ Κατηγορίας στο Βόριο όμιλο, η ομάδα του Ολυμπιακού Λίμνης επικράτησε εκτός έδρας του ΠΑΟ Λιχάς με ένα γκολ.

Να θυμίσουμε πως από την περασμένη εβδομάδα στο ρόστερ της Λιχάδας έχει προστεθεί και ο γνωστός τερματοφύλακας Βασίλης Μπαρμπούνης ( ο οποίος στο παρελθόν έχει χαρακτηριστεί και σαν MVP σε αφιέρωμα του EviaGoal).

Λοίζος Λιάσκος

Αν και σε γενικές γραμμές ο αγώνας  ήταν μοιρασμένος, ο Ολυμπιακός Λίμνης κατάφερε στο 28΄ να πετύχει το γκολ της νίκης με τον Λοίζο Λιάσκο, 0-1.

Μετά τον αγώνα, επικοινωνήσαμε με τον σκορερ της Λίμνης ο οποίος και μας δήλωσε πως: «το σημερινό γκολ το αφιερώνω  στον θείο μου τον Χρήστο που έχει φύγει από την ζωή».


ΠΑΟ Λιχάς: 

Μπαρμπούνης, Βουτσιλάκος, Ι. Καλούπης (67′ Ύμερι), Δέδες, Γ. Λαμπόπουλος, Καλλάι (91′ Μάτσκαρης), Ε. Καλούπης (67′ Φούσκας), Η. Λαμπόπουλος, Αρετσίνης, Βάρσαμος, Εγιούπ.


Ολυμπιακός Λίμνης (Δημήτρης Κατούνης-Παναγιώτης Παναγιώτου):

 Βασιλείου, Σ. Ξυδιάς, Λιάσκος (90′ Ταζελίδης), Γεωργαντζής, Αγγελόπουλος, Ευσταθίου, Ζησιμάκης (46′ Μ. Ευσταθίου), Παλάντζας, Λειβαδιάς (69′ Καραπιπέρης), Παναγιώτου, Στεργίου (82′ Ζησίμου).


Διαιτησία: Φώτης (Δάλλας - Αντωνίου Γ)