Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Β΄ Κατηγορία - Βόρειος Όμιλος: Ατρόμητος Βασιλικών – Καστέλα 0-1


Ο Ατρόμητος Βασιλικών σήμερα γνώρισε την ήττα με 1-0 από την ομάδα της Καστέλας σε έναν αγώνα που είχε στοιχεία ντέρμπι: δυνατό και ενίοτε και σκληρό παιχνίδι, εντάσεις και διακοπές, γρήγορες φάσεις, πολλές κίτρινες κάρτες αλλά και κόκκινες.

Ο αγώνας αν και ήταν γρήγορος και δυνατός, δεν είχε να επιδείξει πολλές αξιόλογες τελικές φάσεις, αν και οι δύο ομάδες μπήκαν αρκετές φορές στην περιοχή των αντιπάλων τους. Το τέρμα της νίκης ήλθε σε μια στιγμή αναμπουμπούλας και αδράνειας ουσιαστικά της άμυνας των Βασιλικών, πιθανά γιατί θεώρησαν τον σκόρερ Τσούμαρη σαν οφσάιντ. Μάλιστα μετά την κατακύρωση του τέρματος υπέρ της Καστέλας διαμαρτυρήθηκαν έντονα, κάτι που έφερε και ένταση αλλά και κοκορομαχίες μεταξύ των ποδοσφαιριστών.

Από τις καλύτερες στιγμές του αγώνα ήταν στο 3ο λεπτό για την Καστέλα με τον Α.  Γραμματικόγιαννη να τραντάζει με δυνατό σουτ το οριζόντιο δοκάρι των Βασιλικών.

Στο 27΄ ο Τσούμαρης πέτυχε το γκολ της νίκης για την ομάδα του, όπως περιγράφουμε και πιο πάνω, με τη συνέχεια να φέρνει εντάσεις και διαπληκτισμούς, με αποτέλεσμα ο κος Τουλούμης να αρχίζει να «μοιράζει» κίτρινες κάρτες.

Έτσι με την έναρξη του δεύτερου μέρους ο Γαβριήλ άφησε την ομάδα του Σωκράτη Πολίτη με δέκα παίκτες, αφού είδε δεύτερη κίτρινη και κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια.

  Στο 57΄και στο 63΄ ο Α. Γραμματικόγιαννης και ο Τσούμαρης στόχευσαν τα δίχτυα του Μιχάλη Αντωνίου, που και στις δύο περιπτώσεις τους είπε «όχι».

Στην αρχή των καθυστερήσεων ο Τσούμαρης και πάλι, αφού έκλεψε την μπάλα, σούταρε δυνατά και ο τερματοφύλακας του Ατρόμητου απέκρουσε με πολύ καλή ενέργεια.

Λίγο πριν σφυρίξει για τελευταία φορά ο ρέφερι του αγώνα, έδειξε απευθείας κόκκινη κάρτα στον Ηλιοδρομίτη Αναστάσιο  για σκόπιμο αντιαθλητικό μαρκάρισμα και ανατροπή του Τσούμαρη.



Ατρόμητος Βασιλικών: (Σωκράτης Πολίτης)

Αντωνίου Μ, Κρυσταλλόγιαννης (75΄ Ηλιοδρομήτης), Αντωνίου Δ, Θεοχάρης Δ, Μιχαλόπουλος Ι, Καρατζάς (80΄ Θεοχάρης Α), Λαδογιάννης, Γεροκωνσταντής, Τσιβίκας, Γαβριήλ, Θεοχάρης Α

΄




ΑΠΟ Καστέλλας: (Τάκης Σπυρόπουλος)

Αναστασίου, Γραμματικόγιαννης Θ, Μυλωνάς, Αργύρης, Κουβούσης, Σίμωσης, Παπαδόπουλος Γ, Μεϊμέτης (80΄ Καλόγιαννης), Γραμματικόγιαννης Α, Τσούμαρης, Παπαδόπουλος Α,  


Διαιτησία: Τουλούμης  (Παυλάτος - Αντωνίου Γ)