Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Νίκησε χωρίς να εντυπωσιάσει, Αμαρυνθιακός - Καλοχώρι/Παντείχι 2-0


Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο Αμαρύνθου ο γηπεδούχος Αμαρυνθιακός νίκησε με 2-0 το Καλοχώρι/Παντείχι και έφτασε στους 15 βαθμούς ατενίζοντας με περισσότερη αισιοδοξία την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο Αμαρυνθιακός είχε την κυκλοφορία της μπάλας σχεδόν σε όλο τον αγώνα αλλά δεν μπορούσε να διασπάσει την καλά στημένη ομάδα των φιλοξενούμενων με αποτέλεσμα μην μπορεί να δημιουργήσει καλές τελικές προσπάθειες, ενώ το Καλοχώρι/Παντείχι έπαιξε καλά στο δικό του μισό έχοντας κοντά τις γραμμές αναχαιτίζοντας στις περισσότερες περιπτώσεις τον αντίπαλο και κράτησε το σκορ στα επίπεδα του 1-0 μέχρι το 90' παρά το γεγονός ότι έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 21' λόγω αποβολής του Αποστόλου με 2η κίτρινη, αλλά επιθετικά δεν μπόρεσε να φανεί καθώς είχε και τις απουσίες του Παριανού και του Μήτρου.

Στο 15' από μπαλιά του Σκριβάνου ο Τσούτσης μπήκε μέσα στην περιοχή σούταρε ο Πρέντζι απέκρουσε προσωρινά, επιθετικός και τερματοφύλακας ξανά διεκδίκησαν την μπάλα η οποία κατέληξε στα δίχτυα ο κ. Τουλούμης αρχικά μέτρησε το γκολ αλλά μετά από υπόδειξη του κ. Καμπούρη το ακύρωσε ως επιθετικό φάουλ.

Στο 21' αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο Αποστόλου για σκληρό φάουλ (η πρώτη κίτρινη ήταν για διαμαρτυρία νωρίτερα).

Στο 29' έγινε το 1-0 με πέναλτι που κέρδισε ο Σιαράπης από τον Βλάχο και εκτέλεσε εύστοχα ο Τόμας Οντιάμπο.

Στο 41' τραυματίστηκε και έγινε αλλαγή ο τερματοφύλακας Πρέντσι.

Στο 45' καλό σουτ του Αντώνη Μυρτέζα έφυγε λίγο άουτ, ενώ αρκετά άουτ πέρασε σουτ του Σκριβάνου στο 48'.

Στο 51' είχαμε το σωτήριο κόψιμο του Βλάχου πάνω στο Οντιάμπο που ήταν έτοιμος να σκοράρει.

Στο υπόλοιπο διάστημα ο Αμαρυνθιακός πίεζε χωρίς να μπορεί να δημιουργήσει καθαρές ευκαιρίες και στις καθυστερήσεις ο Λέντι Μυρτέζα  εκτέλεσε φάουλ(το αμφισβήτησαν οι φιλοξενούμενοι) από πλάγια και ο Σκριβάνος με γυριστή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στην απέναντι γωνία και έκανε το τελικό 2-0.



Διαιτησία: Τουλούμης, Πριόνας - Καμπούρης



ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ (Αθ. Μεθενίτης): Σακκής,Τσούτσης Π, Πετράκης, Νικολακάκης( 13' Τσούτσης Δ.), Ρεπετσάς, Μυρτέζα Σ, Οντιάμπο (90+ Μεταξάς), Πέππας, Σκριβάνος τ. Λ (90+ Καρακίτσος), Μυρτέζα Α (90+ Θαρρουνιάτης), Σιαράπης(84' Μυρτέζα Λ). 




ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ (Δ. Ακριτίδης - Κ. Σταματίου): Πρέντσι (44' Κατιμήτρος), Χ. Καραμπάς (46' Σιγανός), Μπασούκος, Πεππές, Βλάχος (85' Χατζ/νάκης), Θ. Ντεγιάννης, Χασανλάρι, Αποστόλου, Ρούσσος, Β. Ρουμπής, Σαμαρτζής (76' Αναγνώστου).