Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Άλλη μια άρτια οργάνωση από τον ΝΟΔ Ωρεών ολοκληρώθηκε


Ολοκληρώθηκαν χθές Κυριακή 12 Δεκεμβρίου2021 οι αγώνες που οργανώθηκαν από τον Ναυτικό Όμιλο Διαύλου Ωρεών και συγκεκριμένα το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Κεντρικής Ελλάδος  Optimist και ILCA 4  (LASER), σε συνεργασία με την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία και το Δήμο Ιστιαίας Αιδηψού.

Στους αγώνες συμμετείχαν εκτός από τον ΝΟΔΩ,  άλλοι πέντε ναυτικοί όμιλοι από Αταλάντη, Βόλο, Λίμνη, Σκιάθο και Χαλκίδα, με συνολικά 63 αθλητές - σκάφη Laser & Optimist.

Οι αγώνες ξεκίνησαν την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου όπου πραγματοποιήθηκαν τέσσερις ιστιοδρομίες και την Κυριακή πραγματοποιήθηκαν άλλες τρείς.  Το Σάββατο δεν μπόρεσε να ολοκληρωθεί καμία ιστιοδρομία λόγω του πολύ κακού καιρού.

Χθες, με το τέλος των ιστιοδρομιών, πραγματοποιήθηκαν και οι βραβεύσεις των διακριθέντων ναυταθλητών με μετάλλια και κύπελλα. 

Να σημειώσουμε πως από το Ναυτικό Όμιλο Διαύλου Ωρεών, ο Γιώργος Θεοδώρου πήρε τη 2η θέση στην κατηγορία OPTIMIST –  Αγόρια κάτω των 11 ετών. Επίσης καλή θέση κατέκτησε και ο Κωνσταντίνος Σαρόγλου.

Παρόντες στους αγώνες ήταν  η Πρόεδρος της ΕΙΟ Νίκη Αναστασίου και ο Περιφερειάρχης της ΕΙΟ Λάμπης Τσουκαλάς (και Πρόεδρος του ΝΟ Βόλου).

Στους αγώνες επίσης παραβρέθηκαν: ο βουλευτής  Εύβοιας της ΝΔ  Θανάσης Ζεμπίλης, ο Εντεταλμένος Περιφ. Σύμβουλος για θέματα Covid-10 Ανδρέας Τοουλιάς, ο Δήμαρχος Ιστιαίας Αιδηψού Γιάννης Κοντζιάς, η Αναπληρώτρια Δημάρχου και Αντιδήμαρχος Νατάσα Φουρνάρη, οι Αντιδήμαρχοι Κυριάκος Βογιατζής, Σωτήρης Πανουργιάς και Άγγελος Μισιρλής, ο Λιμανάρχης Αιδηψού Σωτήρης Δανίκας, ο Διοικητής του Λιμενικού Τμήματος Ωρεών κος Κρεμμύδας και το Μέλος της Δημοτικής Ενότητας Ωρεών Νίκος Μαυρούτσικος.

Είναι σημαντικό να επισημάνουμε πως όλοι οι όμιλοι που πήραν μέρος στους αγώνες, έδωσαν τα εύσημα για την άρτια οργάνωση και την επιτυχία των αγώνων αυτών, που σημειωτέον, τα αποτελέσματά τους υπολογίζονται στις προκρίσεις της Εθνικής Ιστιοπλοϊκής Ομάδας.