Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Πολύτιμη νίκη για τον Ελλήσποντο 2-1 το Καλοχώρι/Παντείχι

 


Πολύτιμη νίκη για τον Ελλήσποντο που νίκησε με 2-1 το Καλοχώρι/Παντείχι και απομακρύνθηκε ακόμα περισσότερο από την ουρά του βαθμολογικού πίνακα αφήνοντας τον σημερινό του αντίπαλο στην προτελευταία θέση με μόλις 4 βαθμούς.

Ο Ελλήσποντος ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη καλή του στιγμή στο 7' όταν ο Στρατής με ωραίο σουτ από το ύψος της περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πρέντσι κάνοντας το 1-0.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πετύχουν 2ο γκολ αλλά το σουτ του Στρατή πέρασε λίγο άουτ στο 14'.

Το Καλοχώρι/Παντείχι ανέβασε στην συνέχεια την απόδοση του και έχασε καλές ευκαιρίες με τον Ρούσσο στο 22', τον Σταμέλο στο 31' και τον Αποστόλου στο 54', αλλά ο Ελλήσποντος ήταν αυτός που κατάφερε στο 58' να διπλασιάσει τα τέρματα του όταν ο Στρατής έκανε ωραία ενέργεια πάσαρε στον Μπινιάκο και αυτός ψύχραιμα έκανε το 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι δεν το έβαλαν κάτω και αφού προειδοποίησαν με τον Βλάχο που δεν κατάφερε να σκοράρει μείωσαν σε 2-1 με ωραίο δυνατό σουτ του Αποστόλου στο 76' ενώ ο ίδιος ποδοσφαιριστής προσπάθησε να ισοφαρίσει το ματς στο 79' αλλά ο Τόρα απέκρουσε.

Οι γηπεδούχοι που στα τελευταία λεπτά γύρισαν πίσω αλλά χτύπαγαν στο ανοιχτό γήπεδο τον αντίπαλο είχαν 2 κλασικές ευκαιρίες να τελειώσουν τον αγώνα στο 80' με τον Μπινιάκο και στο 83' με τον Ανέστη αλλά αστόχησαν.

Στο 84' οι δύο ομάδες έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολών του Πεππέ για το Καλοχώρι (απώθησε τον διαιτητή) και του Γιαλού για τον Ελλήσποντο για εξύβριση σε αντίπαλο.

Στις καθυστερήσεις 90+3' το Καλοχώρι δέχθηκε και 2η κόκκινη για επικίνδυνο φάουλ του Βλάχου


Διαιτησία: Δανιηλίδης, Βελέντζας - Παππάς.


ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ (Γ. Κρόκος): Τόρα, Γιαλός, Νάτσης, Αγγελάτος, Ντούκα, Μπασινάς, Νικολάου, Κατσίμπρας, Μπινιάκος, Ανέστης (90’+4′ Κικίδης), Στρατής (90’+1′ Πέτσας).



ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ (Δ. Ακριτίδης): Πρέντσι, Βλάχος, Ε. Ντεγιάννης, Πεππές, Χασανλάρι, Κονόμι, Σταμέλος, Αποστόλου, Ρούσσος (76′ Θ. Ντεγιάννης), Σιγανός, Μπασούκος.