Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Βαθμός-χρυσάφι για την Αρτάκη στην Θήβα απέναντι στο Ύπατο

 

Μετά από μια πολύ καλή εμφάνιση η Αρτάκη πήρε πολύτιμο βαθμό μέσα στην Θήβα απέναντι στην μέχρι πρότινος πρωτοπόρο ομάδα του Ύπατου.Οι παίκτες του Μ.Γκόφα θα μπορούσαν να είχαν φύγει ακόμη και με την νίκη καθώς η εικόνα που έδειξαν σε όλη την διάρκεια του μάτς ήταν καλύτερη των γηπεδούχων.

Η πρώτη απειλητική επίσκεψη της Αρτάκης ήταν στο 10' όταν ο Παπαδάκης δεν μπόρεσε να πλασάρει σωστά μετά από πολύ ωραία σέντρα του Μεγάλου από τ'αριστερά.

Για να έρθει το πολυπόθητο γκολ στο 35' τότε που ο Μεγάλος εκμεταλέυτηκε ολιγωρία των αμυντικών προχώρησε από δεξιά και πλάσαρε πολύ ωραία τον Βουτσελά .Να σημειωθεί πως στο πρώτο ημίχρονο η Αρτάκη με πολύ καλή άμυνα δεν κινδύνευσε καθόλου αφήνοντας από τα καρέ του Ντουμάνη τους επιθετικούς του Ύπατου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο κ.Αντωνόπουλος πέρασε μέσα τους νεοφερμένους Ζήση και Γκούφα με την προοπτική να αλλάξει την ροή του ματς.Ως ένα βαθμό το πέτυχε καθώς έφτιαξε ευκαιρίες με την Αρτάκη στο συγκεκριμένο διάστημα να χάνει λιγο την αυτοσυγκέντρωση του α'ημιχρόνου.

Και το κατάφεραν οι γηπεδούχοι στο 68' όταν από γύρισμα του Γκούφα ,ο Ποτουρίδης με κεφαλιά έγραψε το 1-1.Στο 77' οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες μετά από δέυτερη κίτρινη κάρτα που δέχτηκε ο Ροκάι.Και στο 88' λίγο έλλειψε να γίνει το 2-1 για την Αρτάκη όταν από γύρισμα του Χατζηστάμου έδιωξαν πάνω στην γραμμή σωτήρια οι αμυντικοί.

Διαιτητές του παιχνιδιού ήταν οι Αθηναίοι Καλογερόπουλος,Ανδρέου και Βαμβακάς.

Ύπατο(Αντωνόπουλος):Βουτσελάς, Σταγάκης, Ροκάι, Βέρτζος, Παπαδόπουλος, Ζέλεφ, Ρέντα, Ταυταρίδης(62'Γκούφα), Ποτουρίδης, Νιγκλιτσιώτης (46'Ζήσης), Σπηλιώτης (83'Μπιλίμπασι).

Αρτάκη(Γκόφας):Ντουμάνης, Στασινόπουλος, Στάρις, Τσούπρος, Καραμπάς, Κωνσταντίνου, Παπαδάκης, Ντελέκος(79'Ζαχαρόπουλος), Ζυγκερίδης(72'Χατζηστάμου), Ντραγκαν, Μεγάλος.