Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

RIVER BOYS: Ο Άλκης ήταν το παιδί όλων μας


Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων του Λήλα Βασιλικού RIVER BOYS με ανακοίνωση του αναφέρεται στον Άλκη φίλαθλο του Αρη Θεσσαλονίκης που δολοφονήθηκε αναίτια και ως ελάχιστο φόρο τιμής στην μνήμη του οι νέες εμφανίσεις του Λήλα έχουν μέσα το κίτρινο χρώμα της ομάδας του και το μήνυμα "Όχι πια βία Άλκης 19".


Πιο αναλυτικά:


 Ο Άλκης ήταν το παιδί όλων μας.

Μαύρη σελίδα για την κοινωνία μας. Δεν το χωρά ο νους και τα λόγια δεν αρκούν . Είναι θλιβερό να χάνονται παιδιά...άνθρωποι για το τίποτα!!!

Ο Άλκης Δεν ήταν «οπαδός» ήταν φίλαθλος του Άρη. περπατούσε στον δρόμο με τους φίλους του και αυθόρμητα, όταν ρωτήθηκε «τι ομάδα είσαι», είπε «Άρης» . Το ότι ήταν Άρης ήταν αρκετό για να είναι δύο μέτρα μέσα στο χώμα. Δολοφονήθηκε χωρίς αιτία και αφορμή, σκότωσαν ένα παιδί εν'ψυχρώ στο ξύλο και τον έσφαξαν με δρεπάνι.

Δυστυχώς στην εποχή μας έχουμε μπερδέψει τις αξίες. Καμία ομάδα δεν είναι πάνω από την ανθρώπινη ψυχή. Ο αθλητισμός πρεσβεύει τελείως διαφορετικά ήθη, πρέπει να ενώνει και να δημιουργεί φιλίες ΌΧΙ ΝΑ ΧΩΡΊΖΕΙ.

ΜΑΓΚΙΆ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ η οπαδική βία, συμπλοκές , επιθέσεις σε μικρά παιδιά, τα μαχαίρια και τα όπλα στους δρόμους της πόλης η στο γήπεδο. Την μαγκιά όταν την έχεις, δεν την πουλάς!!

Οι River Boys ως έναν ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη του αδικοχαμένου Άλκη προσφέρουν Νέες εμφανίσεις στην ανδρική ομάδα του ΛΗΛΑΝΤΑ. Προσθέτοντας το κίτρινο χρώμα λόγο της αγαπημένης του ομάδας ο Άρης Θεσσαλονίκης. Άλλα και στο δεξί μπράτσο της φανέλας το κοινωνικό μήνυμα ΌΧΙ ΠΙΑ ΒΙΑ Alkis 19 !!! 

Για να είναι πάντα ζωντανή η μνήμη του.

«Καλό ταξίδι Άλκη»