Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Λυτρώθηκαν στο τέλος και παρέμειναν πρώτες, Αβαντίδες-Ολυμπιάδα Υμηττού 2-0


 Είχαν ακούσει την εφτάρα πριν από λίγη ώρα του Εργοτέλη οι παίκτριες των Αβαντίδων και έπρεπε αυτό το μάτς να το πάρουν προκειμάνου να διατηρηθούν πρώτες, το πήραν έστω και στο τέλος με 2-0 και έστω κάτω από την επίρρεια του άγχους .

Οι παίκτριες του Κνέζεβιτς με βαριά πόδια και απέναντι σε μια δυσκολοκατάβλητη ομάδα πέρασαν από χίλιακύματα μέχρι να φτάσουν στην νίκη.Οι φιλοξενούμενες του Γκαλίτσιου(γιος του μεγάλου σταρ της Λάρισας της μαγικής εποχής ) με πολύ καλές τοποθετήσεις και γρήγορες αντεπιθέσεις στο πρώτο κυρίως ημίχρονο έβαλαν δύσκολο διαγώνισμα.

Και στα τελειώματα του πρώτου ημιχρόνου θα μπορούσαν να είχαν προηγηθεί στο μάτς και μετά τρεχάτε ποδαράκια .Ήταν τότε που η Μελισού ανέτρωψε την Γεωργακοπούλου μέσα στην περιοχή (ο διαιτητής Μαράνος άκουσε τα εξ'αμάξης στην ανάπαυλα),το πέναλτι εκτέλεσε η Κομκοτού όμως η Γιαννακούλη πετάχτηκε και απέκρουσε.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Κνέζεβιτς ανέβασε περισσότερο την ομάδα πίεσε στο ¨build up¨ ΄έκλεψε μπάλες και δημιούργησε ρήγματα.Στο 53' η κεφαλιά της Μελισού ανάγκασε την Κοτσιμπέλι να διώξει εντυπωσιακά,στο 64' η Παχάκη πλάσαρε από ευνοική θέση όμως πάλι η τερματοφύλακας είπε όχι.

Και πρίν έρθει η λύτρωση πέρασε μια ξαφνική μπόρα εκεί στο 80' όταν η Πλυτά με εξουδετερωμένη την Γιαννακούλη σε κενό τέρμα έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 85΄΄ηρθε το πρώτο γκολ της λύτρωσης όταν το άπιαστο σουτ της Πλυτά κατέληξε στα δίχτυα και στο 91' η Εγγλέζα σταρ των Αβαντίδων η Άγκσα με περίτεχνο σούτ έκανε το τελικό 2-0.

Πολύτιμη νίκη των Αβαντίδων απέναντι σε μια ομάδα που της είχε κόψει βαθμούς και στον πρώτο γύρο βάζοντας έτσι και φέτος υψηλούς στόχους και βλέμμα προς έναν ακόμη τελικό.

Διαιτητές οι Αθηναίοι Μαράνος,Τζανής και Τράντας.



Αβαντίδες(Κνέζεβιτς): Γιαννακούλη, Μπριασούλη(82' Αργυρίου), Νεοφύτου(68' Τζαφέρη), Μελισσού, Πύθουλα, Πλυτά, Μακρή-Παπαιωάννου, Λάγιου(48' λ.τ. Παχάκη), Κοκοτσάκη(82' Πρίφτη), Άγκσα, Κατωπόδη.





ΟΛυμπιάδα Υμηττού(Γκαλίτσιος): Κοτσιμπέλι, Μπούτλα, Τσούκα(87' Ίβιτς), Μάρκου, Μιχαλοπούλου, Γκούνη, Γεωργίου, Κομκοτού, Βενιαμίν, Γεωργακοπούλου(77'Λουκά), Φακίνου(72'Τσιρούλη),