Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ο Μιαούλης 1-0 φρέναρε τον Νηλέα και έδωσε νέο ενδιαφέρον στην κορυφή


 Ο Μιαούλης Φύλλων έδωσε νέο ενδιαφέρον στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στον 3ο όμιλο της Β' κατηγορίας καθώς το απόγευμα του Σαββάτου επικράτησε στο γήπεδο Αφρατίου του Νηλέα Νεοχωρίου με σκορ 1-0.

Πλέον ο Νηλέας έμεινε στους 42 βαθμούς και ακολουθούν Σκύρος με 40 και Ζάρητρα με 37 (σε 2 εβδομάδες έχουμε το Ζάρητρα - Σκύρος) αλλά οι πρωτοπόροι έχουν κάνει το ρεπό τους και θα δώσουν άλλα 4 παιχνίδια μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος σε αντίθεση με Σκύρο και Ζάρητρα που έχουν ακόμα 3 αγώνες μέχρι το τέλος.

Το χρυσό γκολ για τον Μιαούλη πέτυχε ο Κώστας Τρίκκας στο 42'

Οι δύο ομάδες είχαν κάποιες καλές στιγμές και στο 0-0 αλλά και μετά το γκολ για να καταφέρουν κάτι περισσότερο αλλά τίποτα δεν άλλαξε ως το φινάλε του αγώνα.


ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Δανιηλίδης, Κελεπούρης - Ακριώτης.


ΜΙΑΟΥΛΗΣ ΦΥΛΛΩΝ (Ι. Μωυσιάδης): Τσάβαρης, Καρατζής, Α. Σαλεμάι, Ζαχαριάς, Π. Τρίκκας (80′ Μαραγκός), Γεωργίου, Γ. Καρβελάς (59′ Κ. Καρβελάς0, Κατσαρής (85′ Μπαλωμένος), Κ. Τρίκκας, Α. Σελεμάι, Ότσκα (59′ Πόγκας).



ΝΗΛΕΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ (Μ. Καρατζάς): Γ. Κότσαρης, Κιάκης, Σαμαράς (80′ Γιαγκίνης), Σμπιλήρης, Φρυγανάς, Σ. Κότσαρης, Αλάμπεης (46′ Ξύγκης), Μπάνος, Αργύρης (76′ Λύκος), Τ. Μπαστροκώστας, Σπανός (46′ Μ. Μαστροκώστας).